Ivana Šundov isprobala novi tretman za kosu

Kao i većini žena i Ivani Šundov nakon ljeta kosa otkazuje poslušnost, oštećena je i suha. Potreban joj je čudotvoran tretman! Upravo takav, učinkovit tretman od sada možete isprobati u GT salonu, jednom od odabranih koji ekskluzivno rade Kerastase Protocol Discipline.
Vidi originalni članak

Ivana Šundov, poznata voditeljica i poduzetnica, poželjela je vratiti sjaj i glamurozan izgled  kosi pa se prepustila stručnom timu GT salona.

Na tržištu se stalno pojavljuju novi tretmani, ali Kerastase Protocol Discipline zaista je revolucionaran tretman dugotrajnog efekta, zahvaljujući pomno biranim sastojcima. I nakon deset šamponiranja kose, ona će i dalje izgledati njegovano, zdravo i biti će sjajna!

Emulzija, koja se nanosi na kosu, sadrži  Morpho-Keratin i ceramide koji pružaju intenzivnu njegu vlaknu te zaglađuju površinu bez kemijskih promjena kose, što znači da se tretman može često ponavljati.Svi preparati su bez mirisa i ne utječu na boju kose.

Ivanina kosa prošla je tretman koji se radi u nekoliko faza. Na mokru kosu nanosi se emulzija u obliku gela koji se ugrađuje u vlas pomoću pegle za kosu, a koja toplinom pospješuje prodiranje hranjivih sastojaka u samu strukturu.

Nakon 45 minuta ugodnog tretmana i čudesnih sastojaka  za kosu, Ivana je osjetila veliku promjenu.

„Kosa mi je sada zaglađena, ponovo mekana pod prstima, podatna i svilena,  zrcalnog  sjaja, a upravo to su efekti koje svaka žena priželjkuje nakon što se prepusti u ruke profesionalaca!“- otkrila nam je Ivana.

Nakon ovog protokola, kosa  se lako stilizira i disciplinirana je, baš kao što ste oduvijek željeli!

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr