Istaknite vaše oči i obraze

Amway
Amway predstavlja novu ARTISTRY SIGNATURE COLOR kolekciju
Vidi originalni članak

Proljeće voli boje! Amway predstavlja novu ARTISTRY SIGNATURE COLOR kolekciju koja se sastoji od paleta sjenila za isticanje i oblikovanje očiju, dugotrajne olovke za oči i blistavih rumenila za isticanje jagodica. 

Amwayev globalni vizažist Rick DiCecca odabrao je nijanse za novu kolekciju vodeći računa o različitim tonovima kože i posljednjim makeup trendovima. Formula Amwayevih Artistry Signature Color noviteta obogaćena je sfernim puderima koji nježno prianjaju na kožu, mikropigmenti i reflektirajuće perlice pomažu pri kreiranju prekrasnog završnog izgleda dok vosak cvijeta lavande stvara zaštitni sloj za osjetljive dijelove kože lica.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR  by AMWAY paleta sjenila za oči

Svaka žena je u potrazi za svojom idealnom paletom boja kojima može naglasiti i istaknuti svoje oči. Amway od sada u ponudi ima nove palete sjenila za oči s četiri različite boje u rasponu od svijetlih do tamnih pigmenata, mat i metalik boja do onih sjajnih i satenskih što omogućava višedimenzionalan završni izgled. Kombinacijom boja u paleti možete kreirati dnevni, poslovni ili pak glamurozni večernji izgled.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR by AMWAY dugotrajna olovka za oči

Amwayevi make-up stručnjaci predstavili su i novu dugotrajnu olovku za oči koja je idealna za naglašavanje vaših očiju. Olovka ima dva kraja, što omogućava kreiranje različitih izgleda - od preciznih crta do dramatično definiranih linija uz pomoć ugrađene spužvice.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR by AMWAY rumenila

Dašak rumenila na obrazima dovoljan je da bismo dodatno naglasili svjež izgled našeg lica. Nova, poboljšana formula Amway rumenila pruža baršunasti izgled lica dugotrajnim, ali prozračnim prahom s prekrasnim nijansama.

Posjeti Miss7.24sata.hr