Ljeti se koža više masti i znoji, ovo bi moglo pomoći

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • U ljetnim mjesecima nastojim svojoj koži posvetiti više pažnje nego inače 
  • Budući da se koža više masti i znoji, bacila sam se u potragu za proizvodom koji će temeljito očistiti pore i ukloniti mrtve stanice, a istovremeno će biti nježan prema koži 
  • Isprobala sam novi Dermalogica Daily Milkfoliant o kojem svi bruje i evo moje iskrene recenzije

Cijeli život su mi govorili da je zdrava koža uvijek IN. Od tinejdžerskih dana njegujem svoj ten i premda na sreću nisam imala većih problema s kožom, pažljivo biram koji ću proizvod koristiti. Protekle su dvije godine bile izazovne u svakom smislu pa se nakupljeni stres odrazio i na mom licu. Kako bi mi koža ponovno postala glatka, hidratizirana i sjajna, bacila sam se u potragu za savršenim proizvodom koji ću moći koristiti cijele godine i s kojim će moj ten zablistati. Dermalogicu koristim godinama i jedna sam od onih koja ostaje vjerna dobrom proizvodu pa logično, kad sam saznala da je na tržište plasirala novitet, morala sam saznati sve o njemu i isprobati ga.

Riječ je o novom pilingu. Nakon što su Daily Microfoliant i Daily Superfoliant postali heroji eksfolijacije, Dermalogica je odlučila proširiti svoju obitelj pilinga te kreirala Daily Milkfoliant - umirujući piling za svaki dan i sve tipove kože koji savršeno odgovara čak i onoj osjetljivoj. Posjetila sam DermaCare centar u Areni i od stručnih terapeutkinja na licu mjesta saznala sve što me zanima o proizvodu, isprobala ga, a zatim odmah i kupila.

Daily Milkfoliant dnevni je piling u prahu na bazi zobi koji ima trostruki učinak: uklanja odumrle stanice i zaglađuje ten, popunjava i jača hidrolipidnu barijeru i njeguje umirujućim sastojcima. Kao što sam spomenula, jako mi je važno da je moja koža nahranjena i hidratizirana, a ovaj piling, osim hijaluronske kiseline, sadrži saharid izomerat koji poput magneta privlači i zadržava vlagu u koži. Vegansko kokosovo mlijeko pružilo je mojoj koži iznimnu glatkoću, a ekstrakt zobenih mekinja bogat vitaminom E temeljito uklonio odumrle stanice i površinske nečistoće. Atomizirana morska sol koja sadrži esencijalne minerale poput magnezija vratila je živost mom licu. 

Koristim ga svaki dan, a kako navečer imam najviše vremena posvetiti se sebi i svom tenu, uspješno sam ga uvela u večernju rutinu. Na očišćeno lice umasiram piling koji u minuti počinje djelovati, a zatim ga temeljito isperem mlakom vodom. Lako se koristi, a i pomalo je zabavno gledati kako se prah pretvara u pjenu. Dovoljno je na dlan istresti pola čajne žličice praha, kapnuti preko par kapi vode i trljajući stvoriti bogatu pjenu. Uvjerila sam se da i tako mala doza daje fantastičan efekt jer je već nakon prvog korištenja moja koža bila zaglađenija, a obrazi kao da su živnuli od kvalitetnih njegujućih sastojaka.  

Uza sve, Dermalogica Daily Milkfoliant oduševio me jer iza njega stoji feel good priča od početka do kraja. Osim što ga koristim svakodnevno, posuđujem ga i prijateljicama koje ga nakon prvog isprobavanja odmah uključuju u svoju skincare rutinu. Ovaj proizvod može se pohvaliti i 100% veganskom formulom te ekološki održivom ambalažom, što je za mene veliki plus. Nakon što sam svoje njegujuće rituale upotpunila ovim pilingom i dovela ih do savršenstva, toplo preporučujem i tebi da napraviš isto jer je zdrava koža zaista uvijek IN!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr