Isprobala sam Maybelline Tattoo Brow i evo koliko je potrajalo

privatna arhiva Kristijana Musića
Prije nekoliko tjedana, na tržište je stigao Maybelline Tattoo Brow gel za polutrajno popunjavanje obrva. Čim sam čula da je riječ o proizvodu koji bi me na neko vrijeme mogao riješiti muka po obrvama, bacila sam se na testiranje
Vidi originalni članak

Maybelline Tattoo Brow novi je, kažu, revolucionarni proizvod za popunjavanje obrve. Osmišljen je kao peel-off gel koji se nanosi aplikatorom koji, barem na prvi pogled, ne izgleda baš obećavajuće. Trajnost rezultata ovisi o vremenu stajanja gela. Ukoliko stoji 20 minuta, trajnost gela je jedan dan. Ako, pak, stoji 2 sata, trajnost je trodnevna. Navodno se s gelom može i prenoćiti, a trajnost tada seže do tjedan dana. 

Cijena ovog gela je 95, 90 kuna,  a dostupan je u Mulleru, Bipi i DM drogerijama. 

Upute za upotrebu prilično su jasne:

Prije svega, moram napomenuti kako su moje obrve inače velike, rijetke i asimetrične (da, povijest prečupavanja) i posve sive, hladnog podtona. Prije izboru nijanse, uočila sam da su dostupne tri - Light Brown, Medium Brown i Dark Brown. Sve tri nijanse izrazito su tople, a to se u konačnici pokazao kao moj prvi problem. 

Proizvod sam nanijela dosta lako, a aplikator se pokazao značajno boljim nego što sam na početku mislila. Tekućina je dovoljno gusta da nanošenje bude precizno. Uostalom, ako se dogodi neka manja omaška, štapić za uši i micelarna mogu riješiti problem.

MAKE UP Želiš li ovakve obrve? Ovo je idealan proizvod!

Nakon nanošenja izgledala sam prejezivo. Ulovila me lagana paranoja da ću takva i ostati...

Srećom, ipak sam prošla bolje. Obrve su na koncu ispale prilično prirodne. Ovaj proizvod nije prekrio asimetriju, ali dobro je zakamuflirao praznine u obrvama. Jedina stvar koja me smetala je ova topla nijansa. Možda bi stvar bila bolja da sam uzela neku od tamnijih nijansi.

Kako sam proizvod nosila 2 sata, očekivala sam trodnevnu trajnost. Je li se ona ispunila, možete provjeriti u mom kratkom vlogu...

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr