Isprobajte tjedan dana Liftactiv njege

Vichy
Ne dozvolite da zbog svoje kože izgledate starije nego što se osjećate
Vidi originalni članak

Baš poput vas 1 od 2 žene osjeća da izgleda starije navečer nego ujutro. Ekskluzivna studija Laboratorija Vichy dokazuje da se Vaša koža zapravo usporava.

30h naspram 6h

To je vrijeme koje starijoj koži treba da postigne maksimalan oporavak naspram vremena potrebnog mlađoj koži. Laboratoriji Vichy otkrili su da neovisno o tome koliko se aktivnima i punima energije vi osjećali, ciklusi oporavka Vaše kože s godinama se usporavaju. Dok je mlađa koža u stanju reagirati nakon 6 sati, kod starije kože se iste promjene opažaju tek nakon 30 sati. To znači da samo jedan dan više nije dovoljan za potpuni oporavak. I upravo zbog toga osjećate da vam mladolikost izmiče: javljaju se znakovi starenja. promjene opažaju tek nakon 30 sati. To znači da samo jedan dan više nije dovoljan za potpuni oporavak. I upravo zbog toga osjećate da vam mladolikost izmiče: javljaju se znakovi starenja.

4 aktivna sastojka

Za cjelodnevnu učinkovitost protiv bora i za čvrstoću kože.

UČINKOVITOST OD JUTRA DO VEČERI: [DAY-PROOF KOMPLEKS: Adenozin + Kofein] Liftactive Supreme jača sposobnost kože da se suprotstavi dnevnim utjecajima. Adenozin zaglađuje kožu, djelujući na kontrakciju bora tijekom dana. Kofein sprječava pojavu znakova umora na koži. POVEĆANA DUGOTRAJNA UČINKOVITOST: [Ramnoza 5% + Neoesperidin] Kompleks šećera protiv starenja ujedinjen s moćnim antioksidantom, za učinak liftinga.

VICHY TERMALNA VODA - U središtu svake Vichy njege kože nalazi se naša mineralima bogata voda koja dolazi iz francuske vulkanske regije. Ona sadrži oko 15 minerala ključnih za zdravlje Vaše kože i dokazano obnavlja, jača i vraća ravnotežu koži nakon štetnih utjecaja.

Prijavite se i ukoliko ste među prvih 3.000 prijavljenih, na Vašu adresu šaljemo 7-dnevni Liftactiv Supreme tretman.

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr