Isabella Rakonić je zaštitno lice jesenske make up radionice

Borna Filić/Pixsell
Poznata modna blogerica Isabella Rakonić zaštitno je lice novog izdanja Make up radionice sa Silvom Stojanović. Lijepa Isabella stala je ispred našeg objektiva i predstavila dva jesenska make up looka koja možete naučiti 22. studenog u prostorijama škole Ministry of beauty u centru Zagreba.
Vidi originalni članak

Uspješna modna blogerica, koja stoji iza bloga The pile of style,  ubraja se među najpopularnije blogerice s našeg prostora. Svoje čitatelje oduševljava jedinstvenim stilom koji je odlična mješavina elegancije, ženstvenosti, ali i urbanog štiha i dječačkih komada koje Isabella nosi samouvjereno i snažno. Upravo ona je idealan odabir za zaštitno lice druge make up radionice s poznatom make up artisticom Silvom Stojanović.

“Čast mi je biti zaštitno lice make up radionice. Puno sam se zabavila, ali i naučila tokom snimanja koje je bilo skroz opušteno i simpatično. Fotograf Borna i novinarka Borina su genijalni i voljela bih opet raditi s njima, kao i sa Silvom“, komentirala je Isabella.

Za novo izdanje radionice Silva je pripremila dva jesenska looka koje je kreirala za čitateljice Budi.IN portala. Jednostavan dnevni make up prilagođen je svakoj dobi i profesiji, a boje i teksture prate jesen. Večernji look je elegantan i pozornost plijeni odabirom boja. Isabella je odlično predstavila ova dva looka i uklopila ih u svoj osobni stil.

„Teško mi je izabrati koji mi je draži jer su potpuno drugačija i za druge su prilike. No, kada bih baš morala jedan izdvojiti, rekla bih večernji, jer su to tonovi koje više volim i osobno koristim“, objasnila je Isabella.

Rezerviraj i ti svoj termin i nauči kako korak po korak postići Isabellin look. Prijaviti se možeš ovdje do 20. studenog, a make up radionica se održava 22. studenog u prostorijama škole Ministry of beauty (Varšavska 14, Zagreb).

„Veselim se radionici, prvenstveno zato što ću proširiti svoje znanje o šminkanju i družiti se sa zanimljivim ljudima. Sigurna sam da će biti odlično!“, zaključuje Isabella.

Ako želiš i ti naučiti tajne šminkanja, družiti se s najdražim portalom i Isabellom, sve informacije pronađi ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte kampanju nove, druge po redu, make up radionice sa Silvom Stojanović...

Posjeti Miss7.24sata.hr