Imaš preplanuli ten, ali ne želiš zbog toga kupovati novi puder? Ovaj proizvod će te spasiti

Instagram @mirenalos
Vidi originalni članak

Ljeto znači osunčanu kožu i blistavu preplanulost, međutim, to također može značiti da naš pouzdani puder više ne odgovara našoj novoj boji kože. Umjesto da trošimo novac na novi puder, postoji savršeno rješenje za održavanje prirodnog i preplanulog sjaja kože uz našu omiljenu podlogu. Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector u nijansi Perfect Tan je osmišljen kako bi našem tenu pružio zdrav, blistav sjaj i divan finiš dok se neprimjetno stapa s našom preplanulom kožom. Može se pomiješati s tvojim najdražim puderom kako bi ga potamnila, a možeš ga nositi i samog za prirodan look. Kasnije, kad izblijedi preplanulost, možeš ga koristiti kao bronzer za konturiranje lica.

Prirodan i zdrav sjaj kože lica nikad nije bilo lakše postići

Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector formuliran je kako bi našoj koži pružio prirodan, zdrav sjaj. Njegova lagana gel-kremasta tekstura bez napora klizi po koži i daje joj svjež i blistav finiš koji oponaša izgled prirodno blistave kože. Ovaj je proizvod savršen za one koji žele istaknuti svoju preplanulost bez osjećaja težine tradicionalnih pudera. Pigmenti iz ove formule reflektiraju svjetlost i daju dodatnu dozu blistavosti tenu, osiguravajući da koža izgleda blistavo cijeli dan.

Beauty Žene na TikToku više ne koriste korektore za prekrivanje podočnjaka jer su našle bolju alternativu

Prožet nekim od najboljih arktičkih sastojaka

Ono što izdvaja ovaj Lumene proizvod je njegova infuzija sastojaka kreirana za hidrataciju i posvjetljivanje, porijeklom s Arktika. Veganska formula uključuje arktičku izvorsku vodu, organski sok od nordijske breze i arktičku borovnicu. Ovi sastojci s lakoćom hidratiziraju, posvjetljuju i zaglađuju kožu. Arktička izvorska voda pruža intenzivnu hidrataciju, dok organski sok nordijske breze i arktička bobica imaju zaglađujući i posvjetljujući učinak. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka osigurava da koža ostane hidratizirana i blistava, čak i na ljetnim vrućinama, ali i tijekom ostatka godine.

Beauty Na tržište je stigao novi duo za konturiranje lica - lista čekanja od 25.000 ljudi dokaz je koliko je dobar!

Ekološki prihvatljivo i prikladno za sve tipove kože

Lumene je brend koji je predan održivosti i ekološkoj prihvatljivosti. Tubica i čep Natural Glow Skin Tone Perfectora izrađeni su od plastike i mogu se reciklirati. Ovaj je proizvod također 100 % veganski i prikladan za sve tipove kože, što ga čini ekološki osviještenim izborom za našu rutinu njege kože tijekom ovog prijelaznog razdoblja s ljeta na jesen.

Održavanje besprijekornog tena tijekom ovog doba godine ne mora biti gnjavaža nego prilika za isprobati nešto sasvim novo. Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector u nijansi Perfect Tan idealno je rješenje za one koji žele dodatno uljepšati i istaknuti svoju preplanulost bez ulaganja u novi puder. Njegov prirodni sjaj, hidratantni arktički sastojci i ekološki prihvatljivo pakiranje čine ga izvanrednim izborom. Dostupan je za kupovinu u odabranim drogerijama ili putem linka, a cijena ovog proizvoda je 11,95 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Beauty Popularni brend kreirao je novi, lagani puder koji 'diše' i stvara efekt glatke kože - poput oblaka!

Posjeti Miss7.24sata.hr