Imamo 4 odlične frizure za kosu srednje dužine, a nijedna od njih nije bob

Instagram @xeniaadonts
Vidi originalni članak
  • Bob je posljednjih godina najpopularnija frizura, i to u svim svojim oblicima
  • Nose ga brojne žene, ali... je li ga već pomalo dosta? I je i nije, jer nije lako pronaći dobru i jednostavnu frizuru za kosu koja seže do ramena ili ključne kosti
  • Mi smo ih ipak pronašli četiri koje su alternativa bobu, s kojima ćeš biti jednako chic, a odmaknuti se od frizure koju nose svi
  • Pročitaj više: Asimetrični bob dobio je trendi apdejt - sad je on "stacked" bob i izgleda ljepše no ikad

Bob je jedna od najpopularnijih frizura. Brojne poznate dame svoju su dugu kosu skratile i odlučile se na neku vrstu bob frizure, bilo da je riječ o ultra kratkom, asimetričnom, s dodatkom šiški ili nekom od brojnih izvedenica boba. Ipak, kao i sa svim ostalim, ponekad dođe do zasićenja i određeni stil, ili u ovome slučaju frizura, postanu već i prečesto viđeni. Pa, ako ti je dosta kraljevanja bob frizure i ne znaš što s kosom do ramena (kosu srednje dužine nije lako stilizirati!) pronašli smo četiri frizure koje su trendy, a licu će donijeti novu svježinu i primjetnu, ali ne predrastičnu promjenu. 

Lagani valovi

Kosa srednje dužine može izgledati tanko, a kako bi joj dodala teksturu i dimenziju, najlakši način su lagani i opušteni valovi.

Valovita kosa sa šiškama na stranu

Za dodatnu dimenziju srednjoj dužini kose dodaj kratke šiške, ali ih usmjeri na jednu stranu lica za zanimljiviji izgled.

Ravne, ali rijetke šiške uz lagane valove

S dolaskom hladnijih dana, šiške postaju sve popularnije, a iako smo uvijek u strahu kad ih treba odrezati, moramo priznati da izgledaju fora. Naročito nam se sviđaju na kosi do ramena jer daju ženstveniji i mladenački, gotovo zaigran izgled licu.

Slojevito ošišana kosa

Slojevi u kosi i frizure iz ranih 2000-ih koje su nosile Victoria Secret manekenke nisu samo za dugu kosu. Slojevi na kraćim frizurama dodati će volumen i zanimljivost na prvu jednostavnoj firizuri.

Beauty 5 frizura koje će biti hit za jesen 2024. - spremne smo za odlazak frizeru!

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr