Hit muške frizure za jesen

Guliver Image/Getty Images
Sudeći prema najnovijom trendovima koji dolaze sa svjetskih modnih pista, postoje tri pravila za muške frizure trendu: razigrano, moderno i jedinstveno. Novi trendovi u modi prigrlili su novi trend i stil života koji je dinamičan i odgovara muškarcu. U fokusu svega je individualnost, te šarolikost oblika ali i boja.
Vidi originalni članak

Nakon dugog niza monotonih godina uočavaju se promjene u ponašanju muškaraca i njihovom stavu prema stiliziranju, frizura je sada alat kojim naglašavate svoj poseban i osebujan stil. Frizura je osim toga jednostavna i laskava. Sada je već potpuno jasno da muškarci više ne koriste samo ručnik kako bi posušili kosu, a ni običan šampon.

Prvi trend koji možemo izdvojiti je brada. Brada je uvijek bila prisutna kao trend i „dodatak“ look-u  ali trend je malo izmijenjen: muška brada je puna, uredna i savršeno pristaje uz stil i frizuru, brada je veliki trend 2015.

Drugi trend su frizure koje su naglašeno stilizirane uz pomoć inovativnih gelova, pasta i gumiranih voskova specijalno dizajniranih baš za muškarce. Frizura može biti potpuno razbarušena ili zaglađena prema iza, naglašavajući muževan izgled.

Sljedeći trend je razdjeljak koji svakoj frizuri daje dašak retra. Razdjeljak običnu frizuru može učiniti posve zanimljivom i novom a dubina razdjeljka ovisi o stilu koji želite postići. Veći razdjeljak i zalizana frizura podsjećaju na zlatno doba Hollywooda dok suptilniji razdjeljak ima moderan prizvuk. Varijanta frizure s razdjeljkom je i popularna „pompa“ čije su glavne karakteristike veliki volumen u prednjem dijelu dok je drugi dio odvojen razdjeljkom sa strane zalizan.

Novi trend su i šiške, iako je frizura kratka šiške mogu biti dulje te omogućuju transformaciju frizure. Šiške će poslužiti za prikrivanje čela, za zaglađeni izgled ili pak razbarušen i ležeran izgled.

Glavna karakteristika trenda je moć transformacije koja u trenu osigurava stilu koji odaberete. Uz to, za iduću sezonu naglasak je na modnim dodacima za muškarce poput satova, naočala i slično, s kojima dodatno možete definirati svoj stil. Odaberite najbolji stil za sebe, nosite ga ponosno i zapečatite ga detaljima.

Frizure pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr