Harper’s Bazaar je ovaj drogerijski korektor proglasio najboljim od najboljih u 2024. godini!

Instagram @lorealparis
Vidi originalni članak

Od šampona za jačanje kose i hidratantnih ulja za usne do četki za raščešljavanje i anti-frizz proizvoda za stiliziranje kose, najbolji drogerijski kozmetički proizvodi 2024. pokazali su se jednako impresivnima kao i njihove luksuznije verzije. Harper's Bazaar pažljivo je odabrao i složio popis od 40 proizvoda koji su lansirani ove godine i odobreni od strane njihovih urednika. To su proizvodi koje definitivno vrijedi isprobati ove godine. Ovi pristupačni, ali učinkoviti proizvodi unose revoluciju u beauty industriju. Među njima, našu je pozornosti privukao jedan korektor koji je dostupan i u našim drogerijama, a to je L'Oréal Paris True Match Radiant Serum Concealer.

Beauty Na tržište je stigao novi duo za konturiranje lica - lista čekanja od 25.000 ljudi dokaz je koliko je dobar!

Najbolji drogerijski korektor 2024.

Harper's Bazaar proglasio je L'Oréal Paris True Match Radiant Serum Concealer najboljim drogerijskim korektorom u 2024. godini. Ovaj korektor s dodatkom hijaluronske kiseline nudi srednje prekrivanje koje učinkovito neutralizira podočnjake. Njegova formula bez mirisa i parabena je nekomedogena i veganska, što ga čini sigurnim izborom za sve tipove kože. Ovaj korektor besprijekorno integrira njegu kože sa šminkom, pruža hidrataciju dok istovremeno prekriva nesavršenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica De Oliveira (@jessideoliveira)

Beauty U dm su stigla sunkissed rumenila za osunčan izgled kože, čak i ako ne voliš provoditi sate na suncu

Ključne značajke L'Oréal Paris True Match Radiant Serum korektora

True Match Radiant Serum korektor je obogaćen sastojcima poput hijaluronske kiseline i kofeina, što osigurava koži oko očiju hidrataciju i dozu osvježenja tijekom dana. Srednje prekrivanje i blistav finiš pomažu neutralizirati podočnjake, dok kofein djeluje na uklanjanje podočnjaka. Obećava 24-satnu hidrataciju, ne taloži se u fine linije i bore te dolazi u 24 nijanse koje se savršeno nadopunjavaju s True Match tekućim puderom. Ove značajke čine ga svestranim i pouzdanim dodatkom bilo kojoj rutini šminkanja.

Beauty Nikad lakše do prirodno popunjenih obrva otpornih na vodu i znoj! U dm je stigao još jedan hit novitet

Kako se pravilno koristi ovaj korektor?

Nanošenje True Match Radiant Serum Concealer jednostavno je i učinkovito. Za najbolje rezultate nanesi korektor izravno na nesavršenosti i stopi ga s kožom prstima, kistom ili spužvicom. Ovaj višenamjenski korektor može se koristiti ne samo za prekrivanje nesavršenosti i podočnjaka, već i za konturiranje lica. Dostupan je za kupovinu putem linka, a cijena mu je 12,95 eura.

Beauty Kažu da je ovaj puder u prahu bolji od najprodavanijeg Laura Mercier pudera - i košta samo 8 eura!

Posjeti Miss7.24sata.hr