Hailey Bieber ovih dana izdaje svoju beauty liniju Rhode, obećaje pristupačne cijene i blistavu kožu

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Supermodel Hailey Beiber poznata je po svom prirodnom izgledu i uvijek blistavoj i sjajnoj koži lica 
  • Hailey je takvu kožu nazvala kožom 'glazirane krafne' i pokrenula veliki beauty trend u 2022.godini
  • I ona se, poput svojih kolegica, bacila u poduzetničke vode i 15. lipnja izbacit će svoju prvu liniju proizvoda za lice - obećaje da će cijena biti pristupačna i da će svi moći imati super sjajnu i blistavu kožu!

Hailey Beiber u svijetu je poznata kao supermodel, na Instagramu kao jedna od najvećih influenserica, ali i kao supruga Justina Beibera. Predivna manekenka poznata je po ležrnom stilu i blistavom, sjajnom tenu na kojem joj svi zavide. Poznata kao ambasadorica izgleda 'glazed donut', Hailey je najavila kako je upravo sjajna koža trend 2022. godine. U videu na svom YouTube kanalu još je prošle godine otkrila tajnu svoje beauty rutine: 

"Ako navečer, kada idem u krevet, ne izgledam kao krafna s glazurom, onda nisam napravila pravu stvar. Potražite hidratantnu kremu koja će vam pomoći da izgledate kao glazirana krafna na kraju dana."

A izgleda kako se i Hailey odlučila pridružiti svjetski poznatim kolegicama influensericama i izbaciti svoju beauty liniju. Marka bi trebala uključivati 'wellness proizvode, proizvode za kupanje i tuširanje, kozmetičke kreme, proizvode za čišćenje lica, kao i proizvode za njegu kose i njegu kože'. 

Beauty Jednostavne frizure: 7 frizura koje je lako održavati, a super su trendi u 2022.

A prvu liniju proizvoda za sjajan i blistav ten poput njenog izbacit će 15. lipnja. 

Još nije poznato koliko će ovih proizvoda biti uključeno u početno lansiranje, no očekuje se da će cjenovno biti pristupačni njenim brojnim pratiteljima. Prema Wall Street Journalu, cijena proizvoda trebala bi biti 30 dolara ili manje, a ikona kože 'glazirane krafne' kaže: "Cijela poanta moje marke su kvalitetni proizvodi koji su stvarno pristupačni. Ne vidim zašto krema od 200 dolara mora biti odgovor za dobru kožu."

Influenserica jednostavno blista na fotkama najave nove linije čije proizvode mnogi jedva čekaju.

Inače, Hailey Beiber i suprug Justin već se neko vrijeme bore s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Hailey je ranije ove godine hospitalizirana nakon što je pretrpjela mali moždani udar, a sada je Justin otkrio u videu na Instagramu da je njemu dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom, zbog čega ima djelomičnu paralizu lica

Pjevač je ovog tjedna odgodio tri nastupa i u emotivnoj objavi obratio se pratiteljima: 

"Oporavit ću se i radim sve ove vježbe za lice da vratim svoje lice u normalu i vratit će se u normalu, samo je pitanje vremena. Ne znamo koliko će vremena proći, ali bit će sve u redu i imam nade i vjerujem Bogu i vjerujem da se sve događa s razlogom i nisam siguran što to je upravo sada, ali u međuvremenu, ja ću se odmoriti. Volim vas ljudi", rekao je. 

Posjeti Miss7.24sata.hr