Gušće, deblje i duže trepavice i obrve? Ovaj 2 u 1 serum za 1000 kuna to navodno može

augustinusbader.com
Vidi originalni članak
  • Pa tko ne bi želio lijepe, guste obrve i dugačke, bujne trepavice? Složit ćemo se da smo svi "za"...
  • U današnje vrijeme se ne moramo miriti s tankim i rijetkima, tvrdi beauty industrija
  • Ovaj 2 u 1 serum dolazi od renomiranog i nagrađivanog brenda Augustinus Bader i nije mu samo cijena vrtoglava. Vrtoglavo duge i guste su trepavice i obrve. Kune se i Kim Kardashian 

Čak se i neke zvijezde kunu da su u ovom serumu za trepavice i obrve "pronašle spas". Na primjer, jedna od njih je i Kim Kardashian. Premda Kim ne izgleda kao osoba koja ima problema s gustoćom obrva niti kao netko koji se ne može priuštiti ugradnju ekstenzija na trepavicama. No vjerovat ćemo joj na riječ. Navodno je ovim serumom tretirala dlačice i jednih i drugih prije svog "wow" pojavljivanja na ovogodišnjoj Met Gali.

Doduše, tada su svi pričali o šljokičastoj haljini Marilyn Monroe u koju se uspjela uvući (zbog čega je smršavila 6 kilograma o čemu se posebno raspredalo) tako da nismo sigurni je li tko primjetio prirodnu ljepotu Kinimih obrva i gustoću trepavica, ali ona jest!

Reality zvijezda / poduzetnica odgovorno tvrdi da izgledaju tako kako izgledaju zahvaljujući multi-tasking serumu za deblje obrve i trepavice koje su, uostalom, i jedan od njezinih zaštitnih znakova. Otkrila je da je veliki fan tada svježe inovacije iz laboratorija brenda Augustinus Bader, 2-u-1 seruma koji pomaže da nam izrastu gušće i čvršće dlačice.

Beauty Priča o Augustinusu Baderu postala je legenda u beauty krugovima, a njegovi proizvodi su doista jedinstveni

Augustinus Bader izbacio je njegujući Eyebrow and Lash Enhancing Serum koji ne djeluje samo površinski već trepavice i obrve mijenja iz korijena - doslovno - jačajući i oporavljajući folikulu što rezultira prirodnim rastom, a rezultati su dugotrajni.

Kako dakle serum radi? Potiče prirodnu proizvodnju keratina što jača trepavice i obrve zbog čega one postaju bujnije. Samanjuje se otpadanje dlačica, one bivaju i bolje hidratizirane pa izgledaju zdravije, a i otpornije su na vanjske nepovoljne utjecaje. Serum treba nanositi dva puta dnevno, ujutro i navečer na očišćenu i suhu kožu i dlačice.

Na stranici brenda kažu da se u pet tjedana korištenja duljina trevavica poveća za 34%, debljina za 40%, a debljina obrva za 55%. Ako je to istina, i uz Kiminu toplu preporuku, možemo zaključiti kako bi se isplatilo uložiti 135 dolara odnosno 1042,20 kuna u Eyebrow and Lash Enhancing Serum Augustinusa Badera. Javi ako si isprobala...

Posjeti Miss7.24sata.hr