Gisele Bundchen je novo lice Chanela

Mario Testino / CHANEL
Popularni model je ušao u društvo Claudie Schiffer, Karmen Pedaru, Ines de la Fressange i Brada Pitta. Gisele Bundchen je novo lice modne kuće Chanel, a prvi angažman joj je kolekcija pod nazivom Les Beiges.
Vidi originalni članak

Dugonoga Brazilka je nosila gotovo sve revije visoke mode, revije Victoria's Secreta te bila zaštitno lice mnogih brendova. Posljednji angažman u nizu stigao je od kuće Chanel i to za beauty kolekciju Les Beiges. Ovaj angažman je kruna karijere 32-godišnjeg modela koji je u protekloj godini zaradio vrtoglavih 45 milijuna dolara i šesti put zasjeo na vrh liste najplaćenijih modela svijeta.

Gisele Bundchen otkrivena je na školskom izletu kada ju je zapazio agent prestižne agencije Elite Models. Njene kolegice Naomi Campbell i Claudia Schiffer tvrde kako je ona posljednji aktivni supermodel uz koji se veže glamur kakav se uz modni svijet vezao 1990-ih. Osim što osvaja modne piste diljem svijeta, Gisele je i aktivna humanitarka. Ona je UN-ova ambasadorica dobre volje za zaštitu okoliša, ali je i aktivna u borbi protiv, raka AIDS-a te gladi. U svojoj karijeri se pojavila i u dva filma te se okušala u modnom dizajnu.

Posjeti Miss7.24sata.hr