Frizure koje su obilježile godinu

Guliver Image/Getty Images
Svaka godina nosi svoje trendove, a samim time i frizure koje volimo kopirati. Ovu godinu obilježilo je i nekoliko celebrity frizura koje smo spremno kopirali. Zvijezde su nam uvijek izvor inspiracije, a mi donosimo pet frizura koje su plijenile najviše pažnje.
Vidi originalni članak

Cara Delevingne kao brineta

Iako je Cara više modna, nego beauty ikona, podigla je mnogo prašine kada je poslata brineta. Od nedefinirane blond boje, nerijetko s izrastom, transformirala se u dramatičnu brinetu. Cara je idealan primjer za to da svakoj ženi sve stoji, ako trend prilagodi sebi.

Beyoncein wob

Vladavina valovitog boba još nije gotova! Iako su ga nosile mnoge zvijezde – jedan nam se urezao u pamćenje. Beyonce sve što dotakne pretvori u zlato, a slično je bilo i s ovom frizurom. Plavo obojani wob joj izvrsno pristaje, stoga su sve ostale frizure koje je nosila u protekloj godini s pravom pale u zaborav.

Nicole Richie s tirkiznom kosom

I prošla godina je bila u znaku otkačenih boja za kosu, a Nicole Richie je sve šokirala obojavši se u tirkizno. Iako je i prije bila sklona eksperimentima (koji nisu uvijek išli u najboljem smjeru), tirkizna kosa joj odlično pristaje i ona je fantastično nosi.

Demi Lovato 'undercut'

Svaki put kad pomislimo da je undercut prošlost, javi se neka zvijezda koja ga vrati u modu. Demi Lovato undercut nosi na bobu, koji ima tirkizne vrhove tako da je njena frizura izrazito otkačena. Međutim, dozu profinjenosti dobiva zahvaljujući ženstvenim odjevnim kombinacijama i make upu.

Kratka kosa Kristen Stewart

Jedna od frizura koja je šokirala mnoge bila je frizura Kristen Stewart. Naime, prije Chanelove revije, Kristen je pozvala frizera koji joj je kosu ošišao u hotelskoj kupaonici. Iako je jasno da se radi o namjeri da se privuče pažnja, činjenica je kako je neke odluke bolje prespavati, poput odluke o šišanju. Iako se ne može poreći da je Kristen nosi sa stavom, ova frizura nije najlaskavija koju je nosila.

Slike detaljnije pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr