Frizeri su nam otkrili koja frizura pristaje većini žena, bez obzira na oblik lica i godine

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Pitali smo frizere postoji li frizura koja pristaje svakoj, ili barem većini žena
  • Frizer Zvonimir Franić kaže kako je bob idealno rješenje, no pri šišanju uvijek gleda koja dužina bi savršeno odgovarala svakom pojedinom licu
  • Iz godine u godinu ovaj tip frizure sve je popularniji - očito s razlogom

Pred nama je mjesec prepun proslava i raznih događanja, a ti želiš napraviti neku promjenu na sebi i odlučila si da to bude kosa? Želiš da tvoja promjena bude vidljiva, ali i da ti lijepo pristaje, no, još nisi sigurna koji je pravi odabir za tebe? Zbog toga smo odlučili pitati frizere postoji li 'univerzalna' frizura, ona koja pristaje većini žena bez obzira na oblik lica i godine?". Zvonimir Franić, vlasnik frizerskog salona "Franić", smatra kako je idealan odabir frizure za svaku ženu bob - međutim ne isti za svako lice i za svaku ženu. "Svaki put kada neka klijentica želi bob ili joj ja predložim da napravi tu promjenu, obavezno gledam koja bi joj dužina boba najbolje pristajala", kaže Zvonimir.

A s njegovim mišljenjem se također slaže Sanja Blažević, vlasnica frizerskog salona "LUK&LAN". Sanja kaže kako je bob odličan izbor čak i za žene sa tanjom i slabijom kosom jer djeluje voluminozno, pa i na sasvim ravnoj kosi. 

Kosa i osobnost Kratka, bob ili duga? Što odabir frizure može otkriti o ženi

Kratki bob s prirodnim uvojcima omekšat će grube crte lica, a u kombinaciji sa šiškama djeluje naročito mladenački. Želiš li postići dodatni efekt punoće kose trebaš posvijetliti par nijansi od temeljne boje. Ako nisi ljubiteljica prevelikog skraćivanja kose, produženi bob, odnosno lob je odličan odabir. Stvorit će ti željenu promjenu frizure bez prevelikog rizika, a kosu ćeš i dalje moći vezati u rep ili punđu.

Beauty Frizer hrvatskih zvijezda otkriva koje su najčešće pogreške pri pranju kose i kako ju treba prati

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr