Eyeliner ćemo nositi malo drugačije u idućoj godini - nikad nije bio ljepši i upečatljiviji!

Profimedia Foto: Profimedia / Helmut Lang Show, Backstage, Spring Summer 2024, New York Fashion Week
Vidi originalni članak
  • Inspirirani modnim pistama, trendovi u make upu će također doživjeti neke promjene u sljedećoj godini
  • Ono što je nama zapelo za oko su eyelineri koji su na kapke naneseni na razne načine, u ravnim i isprekidanim linijama, intenzivnim bojama, a neki su čak i odmaknuti od uobičajenih linija gdje ih povlačimo
  • Pogledaj kako je to izgledalo na revijama za proljeće/ljeto 2024. i potraži tuš koji ti se najviše sviđa kako bi kreirala i ti svoj signature grafički makeup look
  • Pročitaj više: Ovo bi mogla biti ona savršena nijansa ruža za svaki dan za kojom žene tragaju godinama 

Eyeliner je oduvijek bio poput zvijezde u svijetu makeupa, a u 2024. godini dobit će odvažan preokret. U nadolazećoj godini eyelineri će se nositi na jedan drugačiji način koji je istovremeno lijep, maštovit i impresivan. Radi se o trendu grafičkih eyelinera u hrabrim bojama i različitim verzijama. Modni dizajneri pomaknuli su granice makeupa tijekom Tjedna mode i jasno su dali do znanja da će grafički eyeliner biti nezaobilazan look za sezonu proljeće/ljeto 2024. Ovaj trend usmjeren je na stvaranje upečatljivih i raznovrsnih linija na kapcima očiju, ali i oko njih, po mogućnosti koristeći jarke i odvažne boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Beauty Evo zašto bi svi trebali isprobati balzam za skidanje šminke ove zime (i 10 prijedloga koji koristiti)

Grafički eyeliner na revijama Jil Sander, Eckhaus Latta i Helmut Lang?

Ljepota grafičkog eyelinera leži u njegovoj svestranosti. Možeš eksperimentirati s različitim oblicima, stilovima i bojama kako bi stvorila izgled koji odgovara tvojoj osobnosti i raspoloženju. Bilo da se radi o oštrim linijama s malo drugačijim “krilima” na krajevima u električno plavoj ili geometrijskom dizajnu koji se sastoji od više linija, u neonsko ružičastoj, mogućnosti su beskrajne. Sve se okreće oko toga da pustiš svoju kreativnost na volju i kreiraš look koji je odraz tebe u tom trenutku. Ovako je to izgledalo na modnim pistama:

Beauty Selenin brend Rare Beauty izbacio je liniju za tijelo, a poruka pjevačice je, kao i uvijek, osjećati se dobro u vlastitoj koži

Kako kreirati ovakav look kod kuće?

Za kreiranje ovog trendi looka ključna je preciznost. Stoga je potrebno investirati u visokokvalitetni tuš za oči s tankim vrhom koji omogućuje precizno nanošenje. Potom je potrebno vrijeme, barem dok se ne izvježbamo, a dotad možemo olovkom pažljivo nacrtati dizajn koji želimo stvoriti prije nanošenja stvarne linije tušem. Nemoj se bojati pogriješiti - grafički eyeliner temelji se na prihvaćanju nesavršenosti i slavljenju individualnosti.

Što se tiče ostatka šminke, najbolji odabir je onaj minimalistički kako ne bismo pretjerale ili odvlačile pozornost od očiju. Birat ćemo lagani puder prirodnog izgleda te suptilne i nude nijanse za usne i nježna rumenila ili samo malo konture, kako bi grafički eyeliner zauzeo središnje mjesto našeg looka. Zapamti, fokus bi trebao biti na očima i umijeću crtanja linija, točki i drugih oblika koji nas inspiriraju.

Beauty L'Oreal tonirani serum ima vrhunske recenzije - provjerila sam jesu li pohvale na mjestu

Kao i kod svakog trenda, važno je zabaviti se i eksperimentirati. Poigraj se s različitim kombinacijama boja i dizajnima kako bi pronašla ono što ti najbolje odgovara. Nemoj se bojati izaći iz svoje zone komfora i isprobati nešto novo. Naposljetku, šminkanje je samoizražavanje i prihvaćanje svoje jedinstvene ljepote. U nastavku donosimo nekoliko eyelinera koji će ti pomoći kreirati ove nezaboravne make up lookove (ako ne nađeš boju koja ti odgovara, uvijek možeš svoje omiljeno sjenilo pretvoriti u eyeliner uz pomoć pravog kista i dobrog primera koji je namijenjen miješanju, poput Inglot Duraline primera za pigmente):

3INA The Color Pen Eyeliner u nijansi 850 Blue

Barry M Hi Vis Neon u nijansi Lights

 

MUA Makeup Academy Neon Lights u nijansi Kinetic

Relove by Revolution Dip Eyeliner u nijansi White

Posjeti Miss7.24sata.hr