Dok je rađala pazila je kakav joj je make up?

Instagram
Postoje brojne priče o porodu, neke od njih vrlo dramatične. No, ne i za ovu trudnicu koja je rađajući zaključila da to nije razlog da se lijepo ne našminka i pokaže to svijetu. Je li bila u pravu?
Vidi originalni članak

Neke trudnice se smiruju čitanjem novina, neke gledaju televiziju, neke pričaju sa svojim najbližima. No, ne i ova trudnica. Upoznaj beauty influencericu in New Yorka Alahu Karimi koja je zadnje sate prije poroda odlučila iskoristiti pametno. Umjesto da strahuje i kuka, uzela je najbolje palete, kistove, highlightere i krenula ukrašavati lice kako je najbolje znala. Cijeli proces je zabilježila njezina sestra, a ovaj postupak je podijelio svijet.

Alaha je dobila tisuće likeova i komentara podrške poput: "Ovo sam ja kao buduća majka - želim dobrodošlicu novom životu!", ili "Želim da mi ova žena bude najbolja frendica". No, uvijek će se naći hejtera, a svjesna je toga bila i Alaha koja je nakon poroda zaključila: "Znam da su me zbog ovog postupka mnogi nazvali idiotom. No, nemojte glumiti žrtve prije poroda, radite nešto što volite i što vas zabavlja. Dok god ti doktor kaže da je to u redu, slobodno se razmazi i nanesi brdo kontura!"

FIT & HEALTH Ultrazvuk je pokazao nešto strašno, no ova je trudnica donijela odluku kojom je zadivila svijet

Postupak Alahe Kalimi doista je izuzetan, i slažemo se s njom. Devet čarobnih mjeseci često nisu toliko čarobni, no zašto ne bismo na najbolji mogući način proslavile njihov kraj? Ne kažemo da počneš ocrtavati usne i nanositi tri litre sjajila na njih, no učiniti nešto za sebe što će odagnati trudničke bolove je skroz okej!

Je li Alaha pri tom zasluženo dobila hejtove ili lajkove? Sve se, naime, dogodilo prije godinu i pol - danas na svom Instagramu dijeli slike sa svojom djevojčicom i ne vidimo da malenoj nešto nedostaje što uvijek ima lijepu i uređenu mamu. I da ju je imala čak i na porodu. A možemo to gledati i na ovaj način: ako je beauty njen posao, žena je vrhunski profesionalna.

Posjeti Miss7.24sata.hr