Dodjela Zlatnih globusa razotkrila je i trendy boju ruža: nose se sjajne usne ovih jarkih tonova

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Iako su nominirani za 78. dodjelu Zlatnih globusa ceremoniji prisustvovali iz udobnosti svojih domova, glamura svakako nije nedostajalo
  • A ako postoji zajednički nazivnik u makeupu onda su to bile sjajne, meke usne crvenih nijansi sočnog bobičastog voća
  • Pronađi nadahnuće u poznatim damama, a zatim provjeri ponudu nijansi u našim trgovinama

Usne koje privlače pažnju žarkim crvenim nijansama zrelog bobičastog voća i k tome i sjajne ove godine bile su masovni trend ljepote na dodjeli Zlatnih globusa. Poznate osobe iskoristile su priliku da se (od kuće, sa sigurnog) javnosti pokažu bez maske i s totalnim makeupom pa su nam tako dale naslutiti i koji će trend dominirati ovoga proljeća u izboru ruževa. Naravno, virtualni crveni tepih bio je ispunjen glamoruznim lookovima, poput sjajnog tena i mačjih očiju, no našu pažnju su svakako osvojile zvijezde Julia Garner i Andre Day sa sjajnim nijansama usana u boji trešnje i maline. Pojedine su dame išle na sigurno njegujući svijetle i nježne teksture ruževa, dok su se druge odlučile za odvažniji i hrabriji izbor, ali zajednička nit ovih voćnih nijansi svakako je besprijekorna hidratizacija te svilenkast izgled.

Beauty IN & OUT: Ove tri boje ruževa nosit ćemo u proljeće, a ove tri možemo pospremiti na neko vrijeme

Sjajni ružičasti ruž: Julia Garner

Powered by embedinstagramfeed & Vimeo embed

Vizašist Hugo Vanngo koristio je Chanelov ruž za usne Coco Bloom u nijansi Sunlight kako bi postigao savršeno zavodljiv izgled glumice iz Ozarka.

Andra Day

Powered by embedinstagramfeed de &

Šminkerica Porsche Cooper također je s Chanelovim proizvodima stvorila žarku bobičastu nijansu, postignuvši naglašeniji i glamurozniji efekt.

Amanda Seyfried

Lijepa Amanda Seyfried nominirana je za Najbolju glumicu u sporednoj ulozi u filmu, a riječ je o filmu Mank. Na ovoj slici izgleda poput Michelle Pffeiffer. 

Laverne Cox

Powered by embedinstagramfeed pt & Embed facebook video

Kako bi savršeno pristajala uz Laverninu haljinu, šminkerica Tay Rivera njezinim je usnama dodala sočnu, duboku nijansu.

Margot Robbie

Powered by www.embedinstagramfeed.com/en/ &

Margotina šminkerica Pati Dubroff igrala se s Chanelovim proizvodima kako bi stvorila željeni efekt "poljupca od trešnje". Znaš li koja je savršena boja ruža za tvoju osobnost? Riješi kviz i saznaj!

Eiza Gonzalez 

Powered by embedinstagramfeed de &

Svijetla nijansa usana savršenen su dodatak Eizinoj crno-bijeloj Versace haljini.

Bryce Dallas Howard

Powered by embedinstagramfeed & Embed facebook video

Voditeljica je ove godine napravila vlastiti makeup look - pod virtualnim vodstvom Vivian Baker - koji je uključivao prozirnu, sjajnu boju maline na usnama. 

Zavirili smo i u naše trgovine u potrazi za sličnim nijansama ruževa te se oduševili kada smo doznali da je u Douglasu trenutno sniženje od 30 % na pojedine MAC ruževe:

YVES SAINT LAURENT Tatouage Couture Velvet Cream (Douglas, 299,90 kuna); Dior Rouge Dior Metallic (Douglas, 329,90 kuna); MAC Love Me Lipstick (Douglas,189, 90 kuna)

Maybelline Super Stay Ink (Dm, 74, 90 kuna), Look Perfect Matte (Bipa, 17 kuna), MAC Minni Mattte Lipstick (Douglas, 179,90 kuna)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr