dm ima odličan novitet: ovi serumi za lice s SPF-om štite i njeguju, nevjerojatno su lagani - i pristupačni!

Instagram @corihueb
Vidi originalni članak
  • Proizvodi sa zaštitnim faktorom već dugo nisu samo jednolične kreme koje odgovaraju tek pokojem tipu kože
  • U zadnje vrijeme, ponuda SPF proizvoda postaje sve raznolikija pa tako na policama trgovina možemo pronaći zaista razne teksture i formule za svaki tip kože
  • Među tim proizvodima nalaze se i serumi s SPF-om koje je dm uvrstio u svoju ponudu i to po jako pristupačnoj cijeni
  • Pročitaj također: Što zapravo znači kada na tvojoj SPF kremi za zaštitu od sunca piše PA++++? Istražili smo...

Proizvodi sa zaštitnim faktorom, odnosno SPF proizvodi prilično su napredovali u posljednjih nekoliko godina pa u ponudi bez problema možemo pronaći razne kreme, stickove, fluide, sprejeve i slično koji će nas učinkovito štititi od sunca, ali i njegovati kožu te joj osigurati potrebne hranjive tvari bez začepljenja pora i neželjenog sjaja. No, ako nekome, iz bilo kojeg razloga, ne odgovaraju kreme, stickovi i druge slične teksture, može se okrenuti - SPF serumima.

Upravo serume sa zaštitnim faktorom te serum za lice poslije sunčanja, u svoju je ponudu uvrstio i dm i to po prilično pristupačnoj cijeni. 

Naime, radi se o dm Sundance serumima sa zaštitnim faktorom 50+ (što je jako visok zaštitni faktor) koji dolaze u tri verzije - Hydro+, Antioxidant+ i Protect+, te o serumu za hidrataciju nakon sunčanja After Sun Hydro+. 

Sundance Hydro+ serum, osim što štiti od UVA i UVB zračenja, dodatno hrani kožu, a obogaćen je glicerinom, skvalenom, betainom i pantenolom zbog čega lice ostavlja vidljivo svježim, ali bez vidljivih mrlja i tragova. Brzo se upija, ugodan je na koži te se može koristiti i kao podloga za makeup. Prikladan je za sve tonove i tipove kože.

Sundance Antioxidant+ serum također štiti od UVA i UVB zračenja te od slobodnih radikala, a obogaćen je glicerinom, betainom, RonaCare® AP, skvalenom, L-karnozinom i vitaminom E zbog čega osigurava blistavost kože. Redovita upotreba ovog seruma sprječava pojavu pigmentacijskih mrlja uzrokovanih sunčevim zrakama te štiti kožu od plavog svjetla koje emitiraju i uređaji poput mobitela i laptopa, a koje može oštetiti stanice kože i uzrokovati prerano starenje kože uslijed oksidativnog stresa. Ovaj serum je prikladan za sve tonove i tipove kože.

Sundance Protect+ serum, uz vrlo visoki zaštitni faktor, pomaže u zaštiti kože od štetnih utjecaja i jača njenu barijeru i to zahvaljujući sastojcima kao što su glicerin, alantoin, RonaCare® AP i vitamin E. Brzoupijajuća tekstura trenutno štiti i ugodna je na koži lica tijekom cijelog dana, a ovaj je serum pogodan i kao podloga za makeup. 

Iako svaki od ovih seruma, osim zaštitnih, ima i njegujuća svojstva, kožu je nakon izlaganja suncu ipak potrebno dodatno hidratizirati i nahraniti, a u tome će najbolje pomoći Sundance Hydro+ After Sun serum za njegu poslije sunčanja. Ovaj serum umirit će kožu nakon sunčanja i pružiti joj intenzivnu hidrataciju i 48 sati nakon nanošenja. Formula s Aquarich hidratantnim kompleksom, glicerinom, aloe verom i pantenolom ostavlja vidljivo svjež rezultat te pomaže smanjiti crvenilo izazvano suncem. 

Svaki od ovih seruma dostupan je u dm prodavaonicama te u online trgovini, a njihova cijena iznosi 5,95 eura za SPF serume te 4,95 eura za serum nakon sunčanja što smatramo zaista pristupačnom cijenom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr