Derek Lam kreira kolekciju za Estee Lauder

Courtesy of Estée Lauder
Dugogodišnja suradnja američkog dizajnera i kozmetičkog giganta dobiva logičan nastavak. Derek Lam će nakon deset godina suradnje po prvi puta kreirati kolekciju make upa za Estee Lauder.
Vidi originalni članak

Kolekcija bi svjetlo dana trebala ugledati u siječnju 2014. u preko 80 zemalja svijeta (nadamo se i u Hrvatskoj). U Estee Lauder ističu kako je ovo nastavak suradnje, ali vjerujemo da je i način da se ovaj luksuzni brend približi mlađoj klijenteli. Ovo je prva suradnja s nekim dizajnerom nakon što su prije osam godina angažirali Toma Forda da napravi kolekciju.

Kolekcija Dereka Lama namijenjena je kreiranju seksi zlatnog smokey looka i sjajnih usana, svi proizvodi upakirani su u dizajnerski clutch za šminku. U setu se nalaze kajal olovka za oči, maskara, sjenilo i sjajilo.

"Moje kolekcije opisuju riječima kao što su minimalizam, mirna paleta boja i sl., tako da je i kolekcija takva", objašnjava Lam.

Vizažist iz Estee Laudera, Tom Pecheux, kaže kako ovaj set treba imati svaka žena:

"Nitko nema vremena ići pod tuš, skidati šminku i ponovno je nanositi. Žene vole dodati samo malo make upa na već postojećih u onim trenucima koje imaju uoči večernjeg izlaska."

Cijena seta u SAD-u je 85 dolara (oko 470 kn), a još uvijek nije potvrđeno dolazi li u Hrvatsku.

Posjeti Miss7.24sata.hr