Ovaj beauty shop za Crni petak ima cijeli asortiman snižen do 40%! Izdvojile smo naše favorite

Delmerion Foto: Instagram @delmerion
Vidi originalni članak
  • Crni petak idealna je prilika da na odličnim popustima ulovimo i omiljene beauty proizvode ili isprobamo nove
  • Delmerion u svojoj ponudi ima iznimno kvalitetne brendove selektivne i preparativne kozmetike, a cijeli asortiman ovaj je tjedan snižen do čak 40 posto
  • Danas izdvajamo favorite iz linija Dr. Brandt, Lierac, Apivita i drugih koji su trenutno na Delmerionu dostupni po sniženim cijenama

Crni petak, ali i dani koji mu prethode, sve češće ispunjeni jednako isplativim popustima, nude nam odlične mogućnosti s kojima možemo obnoviti zalihe svojih omiljenih beauty proizvoda ili pak isprobati neke nove koje već dugo priželjkujemo!

Upravo takve prilike pružaju nam se na delmerion.hr, koji cijelog ovog tjedna nudi svoj cijeli asortiman po cijenama sniženim i do 40%. Poznati brendovi premium kozmetike, dostupni na Delmerion Beauty, poput Dr. Brandta, Lieraca, Phyto i Apivite s učinkovitim i kvalitetnim proizvodima za lice, kosu i tijelo  savršeni su za stvaranje ili nadopunjavanje naše beauty rutine!

Beauty Pronašli smo pristupačnu, a dostojnu zamjenu za popularno Diorovo ulje za usne

U nastavku smo izdvojile deset proizvoda za različite potrebe koji zaslužuju našu pažnju!

Lierac Arkeskin dnevna krema za lice

Ova dnevna krema za lice formulirana je s 97% sastojaka prirodnog podrijetla, posebno je razvijena za žene koje prolaze kroz menopauzu i koži vraća gustoću. čvrstoću i elastičnost.

Beper automatski čistač make up pribora

Čišćenje kistova za make up uvelike će biti olakšano uz ovaj automatski čistač koji s njih brzo i jednostavno uklanja nečistoće i šminku.

Apivita prirodni dezodorans bez aluminija BEE FRESH

Napravljen od 98% prirodnih sastojaka, bez alkohola i aluminijevih soli, dezodorans BEE FRESH odličan je odabir i za osjetljivu kožu sklonu iritacijama. Njegova formula poštuje mikrobiom kože te pruža svjež i ugodan miris.

Phyto Softness šampon za svakodnevno pranje

Uz ovaj šampon, koji može koristiti cijela obitelj, kosa će biti mekša, podatnija i sjajnija. Formula sadrži kompleks prebiotika koji pomaže očuvati ravnotežu vlasišta i održati ga zdravim, dok zobeno mlijeko daje mekoću vlaknima, a ekstrakt bijelog sljeza čini kosu dvostruko sjajnijom.

Apivita hidratantni leave in regenerator 

Regenerator s hijaluronskom kiselinom i aloe verom intenzivno hidratizira kosu, hrani ju i štiti od štetnih utjecaja sunca, topline i slobodnih radikala.

Apivita 3u1 mlijeko za čišćenje lica

Nježno mlijeko učinkovito uklanja make up i nečistoće s lica te istodobno dubinski hidratizira kožu ostavljajući ju mekom i podatnom. Sadrži hranjive sastojke poput maslinovog i bademovog ulja, kao i organskog meda, kamilice i lavande, koji koži pružaju hidrataciju, djeluju umirujuće te je štite od iritacija.

Dr. Brandt serum s vitaminom C

Serum s vitaminom C iz Dr. Brandta sadrži 20% čistog vitamina C koji svojim djelovanjem učinkovito ujednačuje ten, zaglađuje bore i sitne linije te potiče i proizvodnju prirodnog kolagena. Vitamin C u ovom serumu brzo se apsorbira te je iznimno stabilan.

Lierac micelarna voda

Pogodna za sve tipove kože, ova micelarna voda nježno i učinkovito uklanja sve tragove nečistoća i šminke s kože lica, kao i SPF-a.

Dr. Brandt hidratantna gel krema za područje oko očiju

Dio iD-stress linije, ova rashladna gel krema pravi je poziv za buđenje za umorne oči. Znakovi umora, suhoća i podočnjaci nestat će uz djelotvoran učinak ove kreme i keramičkog aplikatora.

Marvis set sa sedam okusa

Osvježavajuće paste u mini pakiranju dolaze u ovom praktičnom setu u kojem možemo isprobati različite okuse! Mini veličina ovih pasti za zube idealna je i za putovanje.

Akcija s popustima traje sve do kraja tjedna, odnosno do 26. studenog, a cjelokupni asortiman dostupan je na delmerion.hr.

Beauty Crni petak zaslužan je zašto je cijena fantastičnog ulja koje njeguje i omekšava kosu prepolovljena

Posjeti Miss7.24sata.hr