Da moraju odabrati samo jednu frizuru za cijeli život, žene bi vječno nosile ovu

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Ukusi su različiti i često se mijenjaju tijekom života
  • Međutim, kad bi mogla birati samo jednom, koju frizuru bi odabrala?
  • Pogledaj koju frizuru bi odabrala većina žena

Mnoge žene cijene vlastitu frizuru. Ne samo zato što bi trebale izgledati njegovano, nego i zato što im to nudi priliku da izraze vlastitu osobnost i eksperimentiraju. Tijekom života većina ljudi isprobava različite stilove na sebi, a neki se drže iste frizure dugi niz godina. Autorica Elizabeth Benedict u svojoj knjizi „Ja, moja kosa i ja“ piše: „Pitaj ženu o njezinoj kosi i ona će ti možda ispričati priču o svom životu!“ Lockdown je frizurama dao novo značenje i u međuvremenu smo sigurno bile u mogućnosti testirati neke primjerene za rad od kuće.

Beauty Boyfriend bob - ova od muškaraca 'ukradena' frizura biti će najveći trend 2021.

Beach waves frizura uvjerljivo pobjeđuje

Ali, što da se moraš odlučiti za jedan jedini izgled, od danas dovijeka? Kako bi to saznali, jedna američka internetska stranica anketirala je 500 žena. Rezultat je bio iznenađujući: oko 38% žena odlučilo se za beach waves (valovitu) frizuru, a messy bun (neuredna punđa) zauzela je drugo mjesto, dok je konjski rep zauzeo treće mjesto. Ostatak rezultata kretao se od pletenica do nekompliciranog boba.

Beach waves frizura može se kreirati na mnogo različitih načina, ovisno o strukturi tvoje kose. Ako imaš prirodno valovitu kosu ili uvojke, sve što trebaš je poprskati kosu s malo spreja s morskom soli i dobit ćeš onaj ljetni izgled s plaže. Ako imaš ravnu kosu, onda moraš prije toga koristiti uvijač ili neke druge tehnike uvijanja.

Beauty Voliš nositi kosu vezanu u rep? Ovo je najljepša pony frizura za nadolazeće proljeće

Posjeti Miss7.24sata.hr