Crvena i ružičasta za romantične lookove

Thinkstock / Spencer Davies
Crvena i ružičasta za romantičan look
Vidi originalni članak

Crvena boja predstavlja strast, bez obzira radi li se o mržnji ili ljubavi, stoga je uvijek bila intrigantna, a ponekad čak i zabranjivana. Ova boja signalizira opasnost, ali i erotiku stoga ne čudi što mnoge glumačke i pjevačke dive obožavaju crvene toalete. Ružičasta pak predstavlja spokoj, mir i romantičnu ljubav te je mnogo manje agresivna i nametljiva od crvene.

Crveni i ružičasti make up

Crveni ruž je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. On je seksi provokativan i zahtijeva hrabrost, ali to ne znači da ovu boju mogu nositi samo žene koje vole i žele biti primijećene. Crvena pakiranja često u sebi kriju tople mirisne note parfema ili kupki. Ne želite li nositi crveni ruž, uvijek možete upotrijebiti crveno sjajilo ili nalakirati nokte crvenim lakom.

Ružičasta boja je mnogo češće na beauty repertoaru većine žena. Ružičasto sjajilo je jedno od najpopularnijih, baš kao i ružičasto rumenilo. Parfemi u ružičastim parfemima su mnogo razigraniji, više mladenački i svježi. Želite li ovog Valentinova u svoj look unijeti ružičastu boju, neka to bude na očima, u obliku sjenila za kapke, ili na noktima.

Želite li nositi neku od ovih boja, samo naprijed, jer uskoro ionako stiže proljeće kada će sive i smeđe nijanse make upa zamijeniti jarke boje, ali i prirodan look. Crveni ruž koraljne nijanse izgledat će fantastično u kombinaciji s crnim tušem i retro frizurom. Ružičastu boju možete, kao što smo već spomenuli, možete nositi na kapcima, tako da kreirate smokey look u ljubičastim ili ružičastim nijansama, a možete i nanijeti ružičasti ruž. Može biti u nekoj neutralnoj, prirodnoj nijansi i tada svakako naglasite oči ili u boji fuksije, ali tada na oči nanesite samo maskaru. 

Posjeti Miss7.24sata.hr