Celebrity inspiracija: 3 jednostavna načina za osvježenje vaše punđice

Getty Images
Dosadila vam je vaša obična punđa koju vežete svaki put kada vam kosa ne izgleda baš najbolje? Osvježite ju na jednostavan i brz način uz ove trikove slavnih ljepotica
Vidi originalni članak

Punđice su idealan spas za "bad hair day", a ako vam je dosadila vaša standardna visoka punđa možda je vrijeme da ju malo promijenite. Pogledajte ideje koje predlažu zvijezde i osvježite svoj look ovim jednostavnim, ali efektnim trikovima:

1. Dodajte lažne šiške


Razumijemo ako ste skeptični oko lažnih šiški, koje dolaze u obliku ekstenzija s kopčicama, no Kendall Jenner je dokaz da one mogu izgledati itekako chic. To je jednostavan, jeftin i potpuno transformirajući način za osvježenje vaše frizure. Jednom kada pronađete one koji odgovaraju vašoj boji kose i prilagodite njihovu dužinu i oblik svom licu, sve što trebate je zakačiti ih, počešljati i dobili ste punđicu dostojnu supermodela.

2. Napravite verziju sa pletenicom


Ova punđica Skylar Grey sa dodjele Grammyja možda i nije toliko revolucionarna, ali je produkt vrlo jednostavne "pancaking" tehnike koji će u trenu osvježiti vašu frizuru. Jednostavno, vežite svu kosu u visoki rep i isplatite ga u pletenicu. Zatim na red dolazi "pancaking" tehnika, što znači da lagano povučete rubove pletenice prema van i spljoštite ju. Tako ćete dobiti veći i fleksibilniju pletenicu koju ćete lako skupiti u punđu, poput Skylar. za dodatni dojam, slobodno ostavite nekoliko pramenova da neauredno strže iz punđe.

3. "Spontani" pramenovi


Poznata po svojim statement pramenovima, Ciara kao da nikada ne bi dopustila sebi običnu punđu. Za gala događaj uoči Grammyja, Ciara je zavezala neurednu punđu i pustila nekoliko pramenova da uokviruju njeno lice što je rezultiralo romantičnim i opuštenim lookom. Ova frizura toliko je jednostavna za kopiranje, a sigurno ste već i spontano imali ovaj look nakon treninga ili za po doma. Sve što vam je potrebno su vaši prsti kojima ćete povući nekoliko pramenova iz punđe, s područja iznad uha. Za dodatnu teksturu, pramenove na kraju možete lagano uviti figarom.

Posjeti Miss7.24sata.hr