Camilla Belle ima problema s puderom

Guliver Image/Getty Images
Jedna od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu, glumica Camilla Belle, mnoge je šokirala svojom pojavom na LACMA gala večeri koja je održana 2. studenog u Los angelesu. Poznata po besprijekornom make upu i frizuri, izazvala je mnogo podignutih obrva svojim lookom od neku večer.
Vidi originalni članak

Pravilne crte lica, tamna kosa, istaknute obrve – to je dobitna kombinacija Camille Belle koja može nositi gotovo sve. Bez obzira je li njen make up neutralan, dramatični smokey ili pink ruž – uvijek je savršen, ili bolje rečeno, bio je sve donedavno.

Na gala večeri Camilla se pojavila u svom najgorem izdanju dosad. Nekoliko nijansi presvijetao puder očito odudara od boje njene kože. U izjednačavanju nijansi nije pomoglo ni nanošenje na vrat, pošto joj je haljina otkrila maslinasta ramena. Ruž za usne nanesen je neprecizno i bez olovke što je jedan od najvećih beauty grijeha kada su tamni ruževi u pitanju. Make up na očima je bio, na svu sreću decentan i precizan, ali niti on nije uspio spasiti stvar.

Pošto je Camilla nedavno ošišala svoju dugu kosu na bob sa šiškama, prezentirala ga je na nov način. Novost je izrazito crna nijansa boje za kosu, kao i slijepljene šiške posred čela koje nisu najbolji odabir.

S obzirom da nas je Camilla oduvijek oduševljavala, nadamo se da neće nastaviti raditi ovakve greške.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr