Briga o zdravlju je pitanje stila

Odlazak zubaru ne mora biti stresno iskustvo, već ugodna odgovornost prema svom zdravlju. To su potvrdile i naše poznate dame Bojana Gregorić, Anita Dujić i Nada Rocco, koje su svoje zdravlje i ljepotu povjerile stručnjacima poliklinike Imed.
Vidi originalni članak

Briga za zdravlje i ljepotu je univerzalna, bez obzira jeste li pobornici glamuroznog, poslovnog ili možda casual stila. Pa, iako se stilovi naših glumica uvelike razlikuju te nas oduševljavaju, svaki na svoj način, jedno im je zajedničko, a to je briga o zdravlju i vitalnosti.

Briga o zdravom osmijehu je osnova, ona je odgovornost, a nadogradnja poput osvježenja lica, stvar je osobnog odabira. A, da se lijepi osmijeh i blistavo lice nedjeljiva cjelina, potvrđuje nam i maksilofacijalni kirurg glave i vrata, dr. sc. Aleksandar Milenović, koji u poliklinici Imed odgovara na zahtjeve najsloženijih slučajeva.i Istiće da voli persanonaliziranu ljepotu svojih pacijentica.

Stoga je u Imedu u razdoblju od 05. travnja do 15. lipnja 2014. pacijentima omogućio pomlađivanje i osvježenje lica s proljetnim popustom, a vjerujemo da je dodatni poklon, čišćenje zubnog kamenca, još kraći put do blistavog osmijeha i svježeg lica.

Najbitnije točke za odličan efekt pomlađivanja ističe nam dr.sc. Milenović:

„Osvježenje  se odvija u tri koraka, a za to su zaslužne tri točke koje stvaraju izvrstan efekt. To su tretmani povećanja i oblikovanja usana filerima, brisanje podočnjaka aplikacijom filera te tretiranje ćela. Tri koraka se prilagođavaju fizionomiji, dobi i stanju svake osobe. Tretmani povećanja i oblikovanja usana razlikuju se, ovisno o stanju usana te ovisno o tome što osoba zahtijeva i što liječnik smatra opravdanim. Znatno unaprijeđeni fileri za usne koji se koriste u poliklinici Imed, razlikuju se po tome što su namijenjene pomlađivanju i hidrataciji usana Za neinvanzivno uklanjanje podočnjaka koriste se fileri, što je učinkovit način koji pomlađuje i popravlja stanje umornih očiju.“ ističe dr.sc. Milenović koji upravu odlazi u Monaco na svijetki kongres Anti agea kako bi i dalje radio na svojoj ekspertizi.

Posjeti Miss7.24sata.hr