Blistavi osmijeh je top poklon za Valentinovo - osvoji ga danas uz Xwhite!

Vidi originalni članak
  • Ovog Valentinova miss7 širi ljubav i poziva te da nam se pridružiš
  • Danas imaš priliku osvojiti Xwhite proizvode za blistavi osmijeh
  • Dijelimo čak tri nagrade - Xwhite Visible, Xwhite Glamourus i Xwhitwe Advance

 

Donosimo ultimativni vodič za blistav osmijeh s kojim ćeš doslovno zablistati bez obzira na to planiraš li odlazak na poseban event ili jednostavno želiš pojačati svoje samopouzdanje!

Korak 1:

Znaš li da izbor odgovarajuće nijanse za usne može utjecati na to da tvoji zubi izgledaju svjetlije? Ako si u nedoumici, pri odabiru odgovarajuće nijanse uvijek posegni za crvenom na bazi plave ili za tamno ružičastom s ljubičastim ili plavim podtonovima koje će neutralizirati sve žute tonove na zubima, trenutačno posvjetljujući tvoj osmijeh.

Korak 2:

Uključivanje kvalitetnih oralnih higijenskih navika u dnevnu rutinu ključno je za očuvanje bijelih zubi. Zube je potrebno prati najmanje dva puta dnevno, redovito ih čistiti zubnim koncem i ispirati usta vodicom s fluorom kako bi se spriječila pojava novih naslaga i mrlja.

Korak 3:

U svoju beauty rutinu uvedi korištenje kvalitetnih proizvoda za izbjeljivanje zubi. Naša preporuka je Xwhite, a radi se o liniji profesionalnih trakica za izbjeljivanje zubi koje jamče učinkovito izbjeljivanje čak i najosjetljivijih zubi bez oštećenja zuba i zubne cakline. Razvijene su od strane stomatologa, nedavno smo ih imali priliku isprobati i one uistinu djeluju. Radi se o inovativnom proizvodu posebno dizajniranom za postizanje vidljivih rezultata već od prve primjene, učinkovito uklanjajući tvrdokorne mrlje i otkrivajući tvoj najblistaviji osmijeh. U ponudi imaju četiri vrhunske linije trakica za izbjeljivanje zubi, a trenutno je u tijeku 1+1 GRATIS akcija za Valentinovo kojom pri kupnji jednih trakica iz Visible linije, druge dobivaš na poklon potpuno besplatno.

Postizanje prekrasnog blistavog osmijeha lakše je nego što misliš! Sljedeći ova tri jednostavna koraka te uključivanjem Xwhite trakica u svoju beauty rutinu tvoji će zubi zablistati, a ti ćeš bez bolnih i skupih tretmana za izbjeljivanje zubi značajno poboljšati prirodnu bjelinu svojih zuba i odisati samopouzdanjem pri svakom osmijehu!

Danas tri sretne čitateljice ili čitatelja imaju priliku osvojiti jednu od tri nagrade - Xwhite Visible, Xwhite Glamourus i Xwhitwe Advance. Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom Xwhite proizvoda i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @xwhitestrips te označi osobu koja zaslužuje poklon i napiši koji poklon želiš. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu za svoje najdraže. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo najkreativniju dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Dobitnice:

Barbara Borovac, Danijela Matulić, Anastazija Ivanac

 

Posjeti Miss7.24sata.hr