Biseri u kosi - ovu savršenu frizuru za doček uopće nije teško napraviti

instagram @janko_popovic_volaric
Biseri doista jesu vječni. Možda si u tinejdžerskim danima mislila da su stvoreni za tvoju baku ili mamu, no pravu vrijednost ovog nakita danas itekako poznaješ. Uz klasičnu bisernu ogrlicu, savjetujemo ti da se odvažiš na ovaj ludi trend - bisere u kosi
Vidi originalni članak

Biseri doista jesu vječni. Počevši od Coco Chanel pa preko Karla Lagerfelda, slavna francuska kuća se bisera nikad nije odricala. Čak ni kada ih je industrija nakita službeno proglasila demode. Prošle sezone ponovno su iskočili u prvi plan - nije ni čudo da su jedne od najpopularnijih gležnjača iz Zare bile upravo military gležnjače s našivenim biserima, dok su ostali high street lanci lansirali vestice s biserima našivenim na ramenima i oko vrata.

Beauty 5 savršenih crvenih ruževa do 50 kn - jer počinju partyji

No 2019. je rezervirana za bisere ni više ni manje nego u kosi! Blogerica Vanessa Hong je ovaj trend isfurala na Chanelovoj reviji održanoj u New Yorku prije nešto manje od mjesec dana. A mi smo odmah postali svjesni kako je ovakva divna statement frizura sve što nam treba u ludoj novogodišnjoj noći.

FRIZURE Top 4 frizure za nadolazeće blagdane

Možda na prvi pogled ova frizura izgleda kao najteža stvar na svijetu, no nije toliko komplicirana za napraviti. Dobra inspiracija je ovaj YouTube tutorijal, koji ti je još više pojednostavljuje. Bitno je pronaći ukosnice koje bi odgovarale ovom stilu. Ili, ako si posebno kreativna, svoje ukosnice s biserima možeš i sama izraditi.

Posjeti Miss7.24sata.hr