Beauty savjeti predivne Scarlett Johansson

Getty Images
Nismo ni sumnjali da ova ljepotica ima uzore među divama starog Hollywooda, no iznenadio nas je njen savjet o make up-u
Vidi originalni članak

Omiljene hollywoodske priče najčešće se tiču trendova: što je trenutno 'in', a što ne, kakve tajne imaju pojedine glumice kada je u pitanju stil i šminkanje, kako održavaju fit formu... Izgleda da su slavne zvijezde jednako opeterećene ljepotom kao i mi "obični smrtnici", a sada je i poznata glumica Scarlett Johansson otkrila svojizh pet trikova, odnosno savjeta uz pomoć kojih ćete i vi izgledati tako zavodljivo ...

1. Imajte uzore u ljepoti

"Odrasla sam gledajući mamu kako se šminka. Bila je vrlo glamurozna. Pomalo sam se ugledala na nju. "

2. Preskočite puder osim ....

"Preko dana nikada ne nosim puder, eventualno pokrijem mrlje na licu korektorom. Jedino kada imam snimanja, onda nanesem potpunu šminku. U tom slučaju je potrebno da moj ten bude izjednačen. "

3. Hidratizirajte lice

"Moja koža je vrlo osjetljiva. Kada putujem osjećam da mi se cijelo lice ospe bubuljicama. Zato pijem litre vode s limunom i čim stignem naparim lice i nanesem hidratantnu kremu. "

4. Budite retro

"Uvijek me inspirira tzv. zlatno doba Hollywooda kraj 1940. i početak '50. godine. Ženstvene haljine i potpetice čine moju omiljenu odjevnu kombinaciju. "

5. Zasjajte

"Koristim bronzer, čak ga nanosim i na kapke četkicom za rumenilo. Pored toga, uz malo maskare i definicijom obrva dobit ćete vrlo seksi izgled. "

 

Posjeti Miss7.24sata.hr