Beauty proizvodi koje trebamo ove sezone

Thinkstock / Spencer Davies
Nakon zime vrijeme je da zavirimo u svoju kozmetičku torbicu i neke proizvode zamijenimo novima. Kao što je proljeće samo po sebi veselo, živih boja, dašak toga bi trebali "ubaciti" u svoju kozmetičku torbicu. Pritom mislimo na boje sjenila, ruževa i rumenila. Koji proizvodi i koje boje su ove sezone u trendu, savjetuje vizažistica Ana Gabelić.
Vidi originalni članak

"Jedan od proizvoda koji definitivno moramo zamijeniti je tekući puder. Zimi preporučujem da se koriste tekući puderi gušće teksture zbog zaštite kože od vanjskih utjecaja (zime), a u proljeće se koriste lagane teksture pudera, fluida sa zaštitnim faktorom, kako nam koža s prvim zrakama sunca potamni, trebamo i nijansu tamnije. Također preporučujem i Steamcream. Nazvala bih ju all in one krema za lice, tijelo, ruke i hidrataciju na prirodnoj bazi u privlačnoj ambalaži koja stane u svaku kozmetičku torbicu", objašnjava Ana Gabelić

Već nam je poznato da se tamnija sjenila i ruževi koriste zimi, a za proljetne dane su aktualnije nježne nijanse (roze,"boja mesa"). Plava, roza, zelena i ljubičasta su nosive boje sjenila ovog proljeća. Da bi make up ostao postojan na visokim temperaturama, Ana preporučuje korištenje termalne vodu u spreju tokom dana. Ona će fiksirat šminku i osvježiti vaše lice. 

"Make up koji predlažem za proljetne dane svakako je prozračan make up koji ćete postići s mineralnim tekućim puderom ili bb kremom, rumenilo u rozoj boji ili boji marelice (ovisno što vašem tenu bolje pristaje). Oči istaknite pastelnim bojama, te sjajilom u nježnim bojama (rozo,boje breskve, nude). Svakako ne zaboravite obrve, popunite ih sjenilom u boji vaših obrva", preporučuje vizažistica Ana Gabelić.

Ako preferirate make up za plažu neka to bude dobra vodootporna maskara, brončani puder i sjajilo u tubi u neutralnoj boji. "Must have" proizvodi ovog proljeća su puder za noge koji vašim nogama daje preplanulu boju, serumi za rast trepavica, te BB kreme.

U galeriji pogledajte fotografije proizvoda koje predlažemo s njihovom punom cijenom...

Posjeti Miss7.24sata.hr