Ah, ta Kim: Puder na ušima, 'ombre' obrve i drugi beauty trikovi reality zvijezde

Getty Images
I dok s nekim beauty proizvodima pretjeruje, zvijezda je otkrila da kosu pere tek dva puta tjedno
Vidi originalni članak

Iako je jednom prilikom izjavila kako ponekad spava s kompletnom šminkom na licu, to nije jedina neobična beauty navika koju Kim Kardashian ima. Naime, nekoliko je čudnih trikova kojima se ova reality zvijezda služi, a koji, očigledno, uvelike doprinose njezinoj ljepoti.

Pere kosu dva puta tjedno
U intervjuu na svojoj stranici, Kim je nedavno otkrila da kosu pere samo dva puta tjedno, kako je šamponiranje ne bi dodatno isušilo. Evo njezinog recepta: dan nakon što ju isfenira, kosu nosi neobavezno oblikovanu, sljedeći dan je ispegla, a sutradan je veže u zategnuti rep. Tek nakon toga, petog dana, ponovno je vrijeme za pranje kose!

Podlogu nanosi na cijelo tijelo
Zvuči nevjerojatno, ali istina je! Kimin visažist Mario Devidanović otkrio je da zvijezda nanosi podlogu ne samo na lice, već i na uši, ruke, stopala i noge. Za nas ostale “smrtnice”, Mario preporučuje da puder stavimo “samo” na uši, kako ne bi ispale crvene na fotografijama.


Novi ombre na obrvama
Kimin visažist priznao je i da njezine obrve popunjava dvjema olovkama različitih nijansi kao bi djelovale što nježnije i prirodnije.


Jedan eyeliner nije dovoljan!
Naravno, Kim Kardashian ne bi bila to što jest kada u svemu ne bi bila ekstravagantna! Naime, ona na kapke nanosi čak četiri različita eyelinera istovremeno. Zašto? Odgovor zna samo ona!

Posjeti Miss7.24sata.hr