7 razloga zašto Victoria Beckham izgleda tako nevjerojatno sa svojih 48 godina

instagram@victoriabeckham
Vidi originalni članak
  • Victoria Beckham uvijek izgleda besprijekorno; i u kasnim četrdesetima njena koža izgleda sjajno!
  • Nekadašnja spajsica, današnji beauty i fashion mogul zna što je važno za mladolik izgled: njegovana koža
  • S pratiteljima je podijelila proizvode bez kojih ne ide nikuda i svoje najdraže tehnike i tretmane za lice

Osim što je uvijek odlično odjevana, Vicktoria Beckham ima besprijekornu kožu koja i u njenim kasnim četrdesetima izgleda sjajno! Koja je tajna zdrave kože Vicktorie Beckham, pitaš se? Nije nikakva tajna, Vicky voli dijeliti sa svojim pratiteljima sve proizvode koji joj se sviđaju i koje redovito koristi, a ovo je njih top 7 za njegu kože lica i tijela.

Velika je pobornica masaže lica

Victoria ne krije da voli dobru masažu lica te se zaklinje u dobrobit redovitih masaža, posebno prije putovanja, kako bi se borila protiv natečenosti. Vicky posebno vjeruje Sarah Chapman - najtraženijoj stručnjakinji za njegu kože u Londonu i njenim proizvodima. 

Kada ne može ići na masažu koristi ovaj jedinstveni masažer za lice koji oponaša brzo tapkanje i štipanje. Facialift pomaže posvijetliti, podići, isušiti toksine i smanjiti natečenost, dajući licu trenutan sjaj.

Koristi prirodne proizvode za tijelo

Nije samo koža na licu ono što izgleda nevjerojatno kod Vicky, a bivša Spajsica se zaklinje u ovo potpuno prirodno ulje za tijelo koje joj održava kožu tijela mekom, gipkom i blistavom. Njen glavni savjet je da ga nanese kad izađe ravno iz tuša dok joj je koža još vlažna. 

Ovo lagano ulje za tijelo sadrži sve vrste sjajnih, prirodnih sastojaka - od acaija do marakuje - koji su zaslužni za čvrstoću i sjaj kože. Dovoljno je utrljati u tijelo tek nekoliko kapi tako da bočica traje dugo.

Opsjednuta je hidratacijom kože

Osobe koje su često u avionu poput Victorie Beckham, Kim Kardashian i Meghan Markle imaju prilično istančan ukus kada su u pitanju kozmetički proizvodi koje pakiraju u svoju ručnu prtljagu. Vicky je gotovo pa religiozna po pitanju održavanja hidratizirane kože kad god leti - što dokazuje ova carry on vrećica  hidratantnih krema za lice.

 

Omiljena hidratantna krema VB je opet od Sarah Chapman, a sadrži jedinstveni kompleks hidratantnih sastojaka koji podržavaju barijeru  kože, zaglađuju površinu i štite kožu od vanjskih utjecaja.

Koristi spužvicu za nanošenje pudera

Victorijina koža uvijek izgleda nevjerojatno – osobito kada ide na crveni tepih. Na svojim Instagram pričama otkrila je da njezina vizažistica zapravo koristi mini Beautyblender kako bi nanijela puder točno tamo gdje joj je potrebno. To je "najprecizniji način nanošenja pudera" - kaže Vicky, a mi joj vjerujemo.

 

Umjesto da rasprašiš puder posvuda, jednostavno upotrijebi Beautyblender njime ga utapkaj na čelo, ispod očiju i na bilo koji dio lica sklon sjaju kako bi spriječila neželjeno masno lice bez da mu smanjiš onaj lijepi sjaj.

Nigdje ne putuje bez pegle za kosu

Iako većina nas nije u opasnosti od toga da nas uhvati paparazzo pri silasku iz aviona, putna pegla za kosu nam itekako dobro dođe. Međutim, teško je naći neku koja zapravo funkcionira. Ova bežična pegla iz Balmaina dolazi s odobrenjem Victorie Beckham. “Većina njih ne postaje toliko vruća, ali pronašla sam ove Balmain pegle za kosu koje dolaze u ovoj lijepoj maloj torbici, za koju mislim da može promijeniti život”, rekla je Beckham. "Nema više kovrčave kose kad izađem iz aviona."

Da, malo je skupa, ali ova bežična pegla za ravnanje sjajna je za popravljanje kose ili za stvaranje valova u posljednji trenutak prije izlaska iz ureda ili kad ideš negdje za vikend. Činjenica da je bežična znači da je zaista možeš koristiti bilo gdje.

Velika je obožavateljica maski za oči

Victoria zna da je za izgled lijepog lica itekako važno umanjiti podočnjake. Dok se pripremala za snimanje, VB je podijelila fotografiju iza scene na kojoj je modelirala ove maske ispod očiju kako bi pripremila svoju kožu prije šminkanja.

Celestial Black Diamond maska za oči omiljena je među slavnim osobama radi svog brzog djelovanja i jer instantno uklanja natečenost i smiruje umorne oči dok daje dozu hidratacije i zaglađivanja kože podočnjaka tijekom cijelog dana. 

Njeguje svoju kožu i iznutra

Jedan od razloga zašto Victoria Beckham izgleda tako dobro je taj što se ne usredotočuje samo na proizvode koje stavlja na svoju kožu, već je i strastveni ljubitelj wellness trendova i dodataka prehrani. Zapravo, na Instagram Storiesu je otkrila da uzima dnevnu dozu omega-3 ribljeg ulja koje je "tako dobro za kožu".

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr