6 odličnih ideja za frizure sa šiškama

Getty Images
Izdvojile smo trendi frizure celebrity dama koje ti mogu poslužiti kao odlična beauty inspiracija
Vidi originalni članak

Dolaskom jeseni sve se više žena odlučuje za neke promjene, a to često uključuje i promjenu frizure. Ako si u potrazi za savršenim jesenskim 'updateom', a želiš ostati vjerna svojoj frizuri, preporučujemo ti da je obogatiš trendi šiškama. U nastavku ti donosimo nekoliko frizura celebrity dama koje će te u potpunosti uvjeriti da s njima nećeš pogriješiti u ovoj sezoni

1. Valovita kosa

Zbog jednostavnosti izrade i neodoljivog izgleda, valovita kosa i ove se jeseni nametnula kao izbor koji istovremeno donosi bezbrižnost i trendi look. Kako bi svoju klasičnu valovitu frizuru podigla na višu razinu, spoji je s cool šiškama koje su apsolutni trend nove sezone i koji će joj donijeti chic izgled inspiriran Francuskinjama. Ova frizura odličan je izbor za opuštene dnevne, kao i elegantne večernje varijante. 

Emily Ratajkowski

2. Rep

Nošenje repa već dugo nije rezervirano samo za odlazak do trgovine, u teretanu ili za šetnju sa psom. Naime, sve više svjetskih zvijezda poseže upravo za ovom frizurom za pojavljivanje na crvenom tepihu i drugim glamuroznim događajima. Kako bi ove jeseni zablistala u svom najboljem izdanju, ovu trendi frizuru obogati blago razbarušenim šiškama koje odlično pristaju uz "opušteni" rep i s kojima provjereno nećeš pogriješiti.

Dakota Johnson

3. Niska punđa

Ako je vjerovati beauty odabirima poznatih dama, šiške su odličan izbor kod nošenja niskih punđi. Jednostavna i elegantna niska punđa i ove će se sezone istaknuti kao poželjna frizura, a posebno će dobro izgledati u kombinaciji sa šiškama. Opuštene varijante možeš nositi u najrazličitijim prigodama, dok su zaglađene punđe rezervirane za glamuroznija izdanja. 

Felicity Jones

4. Visoka punđa

Isto pravilo kao i za niske punđe vrijedi i ovdje, a najbitnija razlika je u visini pozicioniranja. Osim toga, visoke punđe izgledaju ležernije, dok su niske odličan izbor za gotovo svaku dužinu kose jer će, za razliku od visokih, bez problema skupiti bob ili lob u elegantnu frizuru. Imaj to na umu pri odabiru.

Halle Berry

5. Ravni bob

Bob sa šiškama nametnuo se kao apsolutni trend 2017. godine, a predviđa mu se velika popularnost i u novoj jesenskoj sezoni. Šiške uz ovu trendi dužinu kose možeš nositi ravno, u jednoj ili drugoj strani, a mogu biti duže ili potpuno kratke. Drugim riječima, s modernim bob frizurama možeš biti vrlo kreativna i izgledati odlično - u svakoj varijanti. 

Zendaya

6. Kovrčavi bob

Ako ti kovrčava kosa i šiške možda i ne zvuče kao dobra ideja, pravo je vrijeme da se predomisliš. Ove sezone osamdesete godine doživjet će veliki povratak u stiliziranju kose, a kao jedna od najpoželjnijih frizura zasigurno je i kovrčavi bob sa šiškama. Još uvijek ne vjeruješ da izgleda dobro? Onda baci pogled na fotku predivne Vanesse Hudgens i totalno se razuvjeri! 

Vanessa Hudgens

Posjeti Miss7.24sata.hr