6 najboljih parfema za 2024. godinu, dobili su najviše ocjene čitateljica

Instagram @viktorandrolf_fragrances
Vidi originalni članak

Stigao je još jedan sjajan trenutak za sve ljubitelje mirisa jer je održana InStyle godišnja dodjela nagrada Readers' Choice Beauty Awards koja je izdvojila čak 6 najboljih mirisa godine u raznim kategorijama. Po običaju, oni su anketirali svoje čitatelje kako bi nam predstavili pažljivo odabran niz mirisnih remek-djela koja su se uzdigla iz mnoštva, na sami vrh.

Radi se o raznolikom spektru mirisa, od kojih svaki predstavlja zasebnu kategoriju u svijetu parfumerije. Od delikatne i romantične privlačnosti cvjetnih kompozicija do dubokog, tajanstvenog šarma drvenastih mirisa, svaki parfem je djelo majstora parfumera te sažimaju složene emocije i iskustva u svojim pažljivo osmišljenim formulama. Pripremi se pronaći svog sljedećeg favorita dok prolaziš kroz popis najboljih mirisa u 2024. prema čitateljicama InStylea, a možda se već jedan od tvojih omiljenih parfema nalazi na ovom popisu.

Beauty Ambra je sastojak kojeg sadrže neki od najseksi parfema na tržištu, a ovo je naših top 5!

1. Najbolji cvjetni parfem: Viktor i Rolf Flowerbomb

Na vrhu popisa u kategoriji cvjetnih parfema je kultni Viktor i Rolf Flowerbomb. Ovaj višegodišnji favorit nastavlja osvajati svojim eksplozivnim buketom centifolia ruže, jasmina i orhideje, pačulijem koji uravnotežuje ovaj miris i vanilijom. Nije ni čudno što ovaj parfem ostaje glavni odabir mnogih žena koje traže odvažan, ženstven miris koji ostavlja dojam.

Beauty U BIPA drogerijama postoji jeftiniji duplić Tom Ford Tobacco Vanille parfema za samo 5 eura. Odličan je!

2. Najbolji drvenasti parfem: Byredo Gypsy Water

Za one koji vole pomalo enigmatične arome, Byredo Gypsy Water zauzela je prvo mjesto u kategoriji drvenastih mirisa. Ovaj kultni favorit spaja note bergamota, limuna, papra i bobica smreke s bazom od vanilije, sandalovine i ambre. Rezultat je miris koji je istovremeno svjež i drvenast, a asocira na slobodu boemskog načina života.

Beauty Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

3. Najbolji amber parfem: Prada Paradoxe

Ljubitelji ambre također su odabrali svoj favorita, a to je Prada Paradoxe koji u potpunosti dominira u ovoj kategoriji. Ovaj moderni miris izaziva svojom jedinstvenom mješavinom akorda ambre, esencije nerolija i bijelog mošusa. To je miris koji utjelovljuje višestruku prirodu suvremene ženstvenosti. On je odvažan, elegantan i nedvojbeno zadivljujuć.

Beauty Ugledni Marie Claire je presudio: Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena!

4. Najbolji svježi parfem: Chanel Chance Eau Fraîche

Kada je riječ o svježim mirisima, čitatelji InStylea ne mogu se zasititi Chanel Chance Eau Fraîche parfema. Ovaj osnažujući miris kombinira citrusne note limuna i cedra s jasminom i tikovinom, kako bi kreirale ovaj lagani miris koji je savršen za svakodnevno nošenje.

5. Najbolji gurmanski parfem: Kayali Vanilla 28

Za one koji vole slatkaste parfeme, Kayali Vanilla 28 pojavio se kao ultimativni gurmanski miris 2024. Proslavljena kombinacija kremastog jasmina i bogate madagaskarske orhideje vanilije ističe slatku mekoću brazilske tonke. Prekrasno uravnotežene istočnjačke note mošusa, ambre, pačulija i smeđeg šećera čine prepoznatljivu drvenastu bazu ovog mirisa. Broj 28 označava 28 rundi formulacija koje su bile potrebne za postizanje savršene ravnoteže slatkih i toplih nota. Nadahnut bogatim nasljeđem Bliskog istoka, Kayali odražava neograničene mogućnosti, osobnosti i želje za slavljenjem i poboljšanjem naših vlastitih beskonačnih slojeva osobnosti.

Beauty Već znamo da su parfemi inspirirani koktelima najveći trend jeseni - ovih 7 će se rasprodati!

6. Najbolji spicy gurmanski parfem: YSL Black Opium

Popis zaokružuje YSL Black Opium, okrunjen kao najbolji začinski gurmanski miris. Ovaj zarazni miris spaja toplinu crne kave sa slatkoćom vanilije te stvara opojnu aromu koja je istovremeno tajanstvena i primamljiva. Savršen je izbor za one koji žele istaknuti svoj prepoznatljivi miris.

Beauty Prema TikToku, ovaj parfem će ti zaraditi više komplimenata od svih koje si dosad isprobala

Posjeti Miss7.24sata.hr