6 ljubičastih tekućih ruževa koji stoje baš svima

promo
Znamo da je ljeto, ali već razmišljamo o jeseni. Prva asocijacija? Naravno, zamaman ljubičasti ruž. Evo šest premrak nijansi koje će ti super stajati
Vidi originalni članak

Ruž ljubičaste boje jedan je od onih najzeznutijih. Prvenstveno jer je vrlo odvažan, a zatim jer ga je teško pretvoriti u dobru formulu koja će stvarno biti pigmentirana i postojana na usnama. Upravo zato što znamo koliko je kompliciran, izabrali smo 6 predivnih ljubičastih nijansi, od šljokičastih unicorn do pravih vamp nijansi, koje bi mogla isfurati čim malo zahladi.

1. NYX LIQUID SUEDE METALLIC MATTE "EGO" - 58 kn

Odvažna neon ljubičasta svakako nije suptilna, no njegov mat finiš ga ipak malo ukroćuje. Idealna nijansa za večernje izlaske!

2. NARS POWERMATTE LIP PIGMENT "LONDON CALLING" - 164 kn

Ovo je prava trendi, ali i damska nijansa. Boja ljubičice pomiješana s ružičastim pigmentima i dalje prolazi kao ljubičasta.

3. MAKE UP FOR EVER ARTIST LIQUID MATTE LIPSTICK "505" - 127 kn

Drži ostatak make upa jednostavnim odlučiš li se za ovu dramatičnu, tamnu i mat ljubičastu, ako ne želiš završiti na teritoriju gotičara. Naravno, osim ako točno to ne želiš.

4. LIME CRIME DIAMOND CRUSHER IRIDESCENT LIP TOPPER "TRIP" - 123 kn

Ako si totalno luda za disko usnama imamo pravu ludnicu za tebe; ovo je kao glitter highlighter za usne u totalno ludoj nijansi, što objašnjava i ime. Zbilja, kao unicorn na raveu u bočici!

5. HUDA BEAUTY LIP STROBE "FEARLESS" - 140 kn

Želiš li sjajne usne, ovo je pravi izbor za tebe; ljubičasta s brončanim sjajem je fantastično odvažna, ali ne zahtijeva baš toliko hrabrosti koliko ti se čini na prvu.

6. ESSENCE SHINE SHINE SHINE LIP GLOSS "RUNWAY, YOUR WAY" - 16,90 kn

Umjesto ruža, odaberi high gloss sjajilo u vrlo pigmentiranoj ljubičastoj, koje pritom nije nimalo ljepljivo! Nijansa je baš prava kulerska ljubičasta.

Posjeti Miss7.24sata.hr