5 trendi boja kose za jesen koje možeš nositi i u ljetnim mjesecima

Getty Images
Ove cool nijanse donose pravo beauty osvježenje, a odlično će se uklopiti u ljetne i jesenske kombinacije
Vidi originalni članak

Svaka nova sezona donosi brojne novitete u beauty svijetu, a mi već sada razmišljamo koji će trendovi vladati u bojenju kose ove jeseni. Za kosu nikada nije rano, zar ne? U nastavku ti otkrivamo pet odličnih nijansi koje će vladati u jesenskim mjesecima, a poželjet ćeš ih nositi i u ljetnoj sezoni - i nećeš pogriješiti!

1. Medeno plava

Nijansa plave kose s medeno zlatnim odsjajem već je nekoliko sezona apsolutni hit u beauty svijetu, a svoj vrhunac doživjet će ove jeseni. Osim što izgleda toplo i privlačno, ova boja pristaje gotovo svakom tenu i uklapa se uz svaki make up. S njom definitivno nećeš pogriješiti u narednim mjesecima. 

2. Cimet crvena

Jedan od trendova od kojih se nećemo odvajati u jesenskoj sezoni je i neodoljiva cimet nijansa koja se smjestila između crvene i smeđe boje. Ova nijansa pravo je osvježenje za sve one koji već imaju svijetlosmeđu ili srednje smeđu boju kose, a odlično će se uklopiti i u ljetne kombinacije. 

CELEBRITY Najdrastičnije celebrity transformacije kose u 2018. Sviđaju li ti se?

3. Platinasto plava

Ako želiš napraviti promjenu koja neće proći neprimijećeno - oboji kosu u platinasto plavu nijansu! Osim što će donijeti efektnu promjenu izgleda, ova boja kose unijet će osvježenje unutar ljetnih i jesenskih beauty trendova.

4. Narančasta

Na listi boja kojom ćeš postići upečatljivi look svakako je i odvažna narančasta nijansa koja najbolje pristaje hladnom podtonu kože. Ova boja odlično će se slagati s ostalim jesenskim nijansama, a nećeš pogriješiti ni ako je odabereš tijekom ljeta. 

Life&style Brzo i lako: Zaštiti svoju kosu od ljetnih vrućina u 3 koraka

5. Jagoda plava

Jagoda plava nijansa lani se nametnula kao nova trendi boja kose, a prema svjetski poznatim frizerima i celebrity damama, taj će se trend nastaviti i u nadolazećim mjesecima. Svjetlina plave i vatreno crvene boje oživjet će svaku frizuru i donijeti joj dašak romantike pa nemoj previše razmišljati prije nego što posjetiš frizera.

Posjeti Miss7.24sata.hr