5 nijansi lakova za nokte koje žene najradije biraju ove jeseni

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Nova sezona donosi nove trendove - pa čak i kad je riječ o lakovima za nokte
  • Jesi li se ikad usudila napraviti mali iskorak s bojom noktiju? Možda je sad pravi trenutak za isprobati trendi maslinastu i misterioznu ljubičastu
  • Dakako, klasici poput trule višnje i bež nijansi su i ove jeseni jako poželjni

Neonske boje koje smo nosile preko ljeta s jesenskim danima zamijenile su zagasitije nijanse zemljanih tonova, a na noktima ćemoove sezone također viđati i neke klasike, poput mliječne, bež i crvene boje. Pri spomenu na jesensku paletu boja, mnoge od nas prvo pomisle na boju trule višnje koju slobodno možemo proglasiti i omiljenom bojom jeseni i da, u trendu je i ove sezone, no koje još su nijanse zasjele na tron najpopularnijih? Raspitali smo se u kozmetičkim salonima i doznali:  

Lijepi noktići Veliki povratak! Manikura koju smo svi voljeli pa odbacili ponovno je veliki trend, ali u blago izmijenjenoj varijanti

1. Bež 

Puderaste nijanse svoju popularnost nižu iz jeseni u jesen, a kako i nebi kad noktima daje dozu profinjenosti i elegantncije. Izabrati savršeni nude lak jednako je teško kao i pronaći pravu nijansu pudera za svoje lice jer je izbor jednostavno prevelik i raznolik, a svakoj puti neke odgovaraju, neke ne. Ipak, isplati se potruditi i pronaći svoju nijansu koja odgovara toplini ili hladnoći tvoga tena. Toplijem tenu bolje će pristajati sve nijanse koje vuku na roza, neutralnom na žuto, a hladnijem na sivo.

2. Trula višnja

Ne smijemo zaboraviti ni na najnosiviju jesensku nijansu - trula višnja. Profinjena, seksi i uvijek u trendu, ova boja je nezaobilazna za vječne klasičarke. Žene koje tvrde da im crveni lak ne stoji, apsolutno su u krivu. Kako svaka žena može nositi dobro odabranu nijansu crvenog ruža, tako može pronaći i idealnu nijansu crvenog laka za nokte.

Viralni hit Novi trend: ista manikura za vlasnicu i njenog psa. Pogledaj najljepše šapice

3. Maslinasto zelena 

Ova nijansa zelene boje na noktima zrači elegancijom s pomakom. Često se maslinasto zelena boja kombinira i sa zlatnom jer odlično pristaju jedna uz drugu. 

4. Mliječna

Ova jednostavna i prirodna boja posebna je jer daje efekt svježine našim noktima, a idealna je i za svečane prilike i svakodnevne prilike. Poput svih svijetlih i prozirnih nijansi, mliječni lak zahtijeva određenu vještinu tako da je treba nanositi u nekoliko tankih slojeva, obično dva do tri sloja.

5. Ljubičasta

Ova ljubičasta je topla, ženstvena i na noktima je posebno efektna. Ovu boju isprobaj već danas, u njenoj zagasitoj verziji i iznenadi se postignutim efektom.

LJETNI TRENDOVI Ombre francuska manikura veliki je ljetni hit - evo kakve sve maštovite verzije postoje

 

Posjeti Miss7.24sata.hr