4 dobra trika: Kako sakriti sijede?

instagram @janko_popovic_volaric
Iako smo svjesni da je to sasvim prirodna stvar koju naše folikule moraju proći, vječno pitanje koje si postavlja zaista velik broj žena je - kako ih sakriti? Imamo četiri dobra rješenja
Vidi originalni članak

Bilo da si dobila svoju prvu sijedu pa si totalno pogođena ili ih imaš već neko vrijeme - vrlo vjerojatno razmišljaš kako ih sakriti a da nužno ne pobojaš cijelu kosu. Dajemo ti nekoliko dobrih savjeta što napraviti.

BEAUTY Staklena kosa novi je celebrity trend koji obožavamo!

1. Pramenovi

Ako na kosi primjećuješ tek tu i tamo kakvu sijedu, najbolje je kamuflirati ih tako da odeš kod frizera na strateške pramenove. Stopi svoje sijede sa svjetlijim pramenovima, jer na kraju što ćeš više sijedih imati, u stvari ćeš izgledati više ledeno plavo - dosta dobra fora!

2. Polutrajna boja

U tom slučaju vrijedi isprobati polutrajne boje za kosu. Nabavi ih u obližnjoj drogeriji, nanesi ih preko cijele kose i ostavi da odrade svoju magiju; kosu ti neće oštetiti, a privremeno će prikriti sijede.

3. Boja u spreju

Novitet na tržištu su boje u spreju koje omogućuju da ih našpricaš i tako privremeno ukloniš ne samo sijede već i izrast! Dostupne su u svim drogerijama.

1. SYOSS Root Retoucher - 54,99 kn (Konzum); 2. L'Oreal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray - 49 kn (dm)

4. Maskara

Nabavi maskaru za obrve ili trepavice u boji svoje kose i, ako imaš malo vlasi, prekrij svaku ručno i privremeno s makeupom!

Catrice Brow Colorist Semi-Permanent Brow Mascara - 39,90 kn (Bipa)

Posjeti Miss7.24sata.hr