3 prekrasna proljetna rumenila do 30 kn

PR/WhatsApp
Malo živosti licu najlakše je dodati pomno odabranom bojom rumenila. Proljeće je idealan period za kupovanje novog rumenila jer smo još uvijek blijedi od zime, a želimo izgledati malo svježije - evo tri jeftina, a genijalna!
Vidi originalni članak

Ovoga proljeća trendi je nositi - samu sebe. Da pojasnimo - iskrenost i skromnost u uljepšavanju su trend je koji se nameće već nekoliko godina, a sada je počeo i oživljavati na kul trendsettericama koje se ne srame pokazati svoje pjegice ili koji tvrdoglavi prištić. Cilj "sirovog" looka ove sezone je da bez jasnih linija od poteza make upom složimo "no make up" make up look s kojim ćemo mi izgledati baš kao mi, ali ljepši - odmorniji, njegovani i otvorenija pogleda.

Rumenila su fantastična za dodavanje prirodnosti licu, posebice pozicionira li se na jagodice gdje se i prirodno rumenimo, ali i kada se osjećaš bezvoljno i sivo, ništa te neće toliko dobro osvježiti. Dobro rumenilo nije nužno i skupo, iako skuplja znaju biti dugotrajnija. Ova tri rumenila su prije svega vrlo pigmentirana (oprezno s nanošenjem!), jeftina i osvježavaju svaki ten u roku keks.

KOSA 7 proljetnih boja za kosu koje ćeš viđati posvuda

1. dm trend IT UP! Rouge Powder Blush "025" - 25 kn (dm)

Ova mala, super jeftina rumenila su smiješno dobra! Neka imaju glow, a neka anti-shine efekt, no ovo koje ti preporučujem je boje breskve i puno sitnih zlatnih šljokica - prekrasno! Ima nadogradiv pigment, pa nećeš odmah pretjerati s rumenilom, dugo se zadržava i istovremeno ti daje i sjaj kao da imaš highlighter pa praktički jednim proizvodom ubiješ dvije mušice. Predobro, zar ne?

2. Aura Glorious Cheeks Powder Blush "225" - 31,99 kn (Pinkpanda.hr)

Vrlo moćno rumenilo za malu cijenu - iznimno je pigmentirano i bez šljokica, a boja je između breskve i terracotte. S njim ćeš posebno dobro izgledati kad već dobiješ malo boje od nadolazećih sunčanih dana ili ako prirodno imaš tamniji ton kože.

3. Makeup Obsession Blush "B103 L'amour" - 29,99 kn (Pinkpanda.hr)

Vrlo fino mljeveno rumenilo u kamenu kojega odlikuje stvarno jaka doza pigmentacije - što znači oprezno! Jarko ružičasta nijansa plaši na prvu, ali stoji svima nanosi li se u malim količinama. Potencijalno najbolji odabir ako samoj sebi djeluješ blijedo!

Posjeti Miss7.24sata.hr