3 kreme koje su kao čaša vode za lice

PR/WhatsApp
Nismo vjerovali dok nismo probali - no postoje kreme za lice koje će ti dati osjećaj kao da ti je koža upravo popila čašu vode! A pritom, toliko su dobre da su vrijedne svake lipe...
Vidi originalni članak

Zimski uvjeti uvijek isuše kožu, no nadodamo li na to grijanje, možemo se pronaći u situaciji da nam je koža iznimno dehidrirana, čak iako po prirodni nemamo problema s dehidracijom. U tom slučaju ne treba ostaviti već ustaljenu beauty rutinu po strani, već joj samo nadodati "booster" vode koji će koži dati vlažnosti. Ne znaš od kud krenuti? Ove tri gel kreme su poput čaše vode za tvoje lice - isprobali smo ih i potvrđujemo, djeluju!

SKINCARE 7 neobičnih razloga zašto ti je koža suha kao barut

1. Clinique Moisture Surge - 305 kn (Douglas)

Ova Cliniqueova kremica je savršena za jutro, večer ili prije make upa. Ima finu gel teksturu, ružičastu boju i doduše, ne osobit miris, ali već na prvo nanošenje daje fantastičan osjećaj hidratacije - kako sami kažu, povećana je hidratacija za 152%! Koža nakon ovog proizvoda je iznimno meka i glatka, bez osjećaja lijepljenja. Mnogi vizažisti je predlažu kao genijalnu bazu za make up, i u tome se sasvim slažemo. Make up prekrasno sjeda povrh nje!

2. Vichy Mineral 89 - 159,97 kn (Mojaljekarna.hr)

Ovaj Vichyjev proizvod je u stvari booster, a ne gel krema, ali neosporno daje osjećaj izvanserijske hidratacije. Mineral 89 je u stvari 89% mineralna voda i hijaluronska kiselina, bez ikakvih drugih dodataka, a njegova formula je fantastična jer je prikladna i za područje oko očiju. Proziran je i kod nanošenja vrlo gelast, dok umasiravanjem u kožu postaje blago ljepljiv, zbog čega je prikladan i kao primer. Idealan je za korištenje ujutro prije šminkanja jer kako štiti od zagađenja iz atmosfere prikladan je za modernu, urbanu ženu. 

3. Neutrogena Hydro Boost Water Gel - 91 kn (Amazon.com)

Ova fantastična kremica se nažalost ne prodaje kod nas, ali nam je dostupna putem Amazona. Riječ je o gel kremi koja je idealna za suhu kožu jer daje iznimnu hidrataciju, ali zahvaljujući svojoj teksturi je prikladna za sve tipove kože. Ne sadrži alkohol niti ulja, već samo hijaluronsku kiselinu, a kada se nanese na kožu daje fantastičan baršunasti finiš koji je prikladan za make up. 

Posjeti Miss7.24sata.hr