3 fantastične maskare koje koštaju do 30 kuna!

instagram @taytay_xx
Vrijeme je da te upoznamo i s jeftinim maskarama koje čine čudesa - i to doslovno, one su pravo malo čudo DO 30 kn, totalno ludo!
Vidi originalni članak

Više puta smo se uvjerili u to da volimo odvojiti novac za dobru maskaru, puder i ruž, no kad ste u škripcu s parama to ne znači da morate kupiti baš bilo koju maskaru koja vam padne pod ruke jer, logično, nisu sve jednako loše. Dapače, postoje i prava malena skrivena blaga u tom moru "jeftinjara", s kojima ćeš se ludo iznenaditi. Da, dobra maskara može koštati samo 30 kuna, ali je poanta da je pronađeš. Recimo da smo imale viška slobodnog vremena pa smo dobro proučile u što se isplati uložiti te posljednje kunice...

MAKE UP Ovo je najbolja maskara koju sam ikad probala!

1. Golden Rose Defined Lashes Maxim Eyes Mascara - 29 kn (City Center)

Ako si ikada skeptično gledala na štand s Golden Rose proizvodima, više nećeš. Naime, njihova tzv. "žuta" maskara je toliko dobra da ćeš se rijetko kad uopće maknuti s nje! Radi se o odličnoj, dugotrajnoj formuli koja nije sklona razmazivanju, a ima odličnu čvrstu četkicu koja zbilja sjajno razdvoji trepavice. Pritom, košta 29 kuna, onak' to je manje od jednog gableca na poslu!

2. dm trend IT UP 4-in-1 Khol Mascara Lengthening Effect - 30 kn (dm)

Friška dm-ova linija make upa krije brojna čudesa, a pri samom vrhu ljestvice odličnosti je ova maskara! Radi se o izrazito crnoj maskari koja ima podosta veliku gumenu četkicu i prekrasno izdužuje i razdvaja trepavice! Nismo primijetili da se formula topi, već da je postojanost na mjestu. Zaista se istaknula kao nešto što se vrijedi isprobati...

3. Essence Get BIG! Lashes Volume Curl Maskara - 19,90 kn (Bipa)

Želiš li dobar duplić za Benefitov Roller Lash (ali samo duplić, ipak je Roller Lash bolji!), ovo je dobar izbor za tebe. Radi se o crnoj maskari koja izdužuje trepavice i zadržava il tako dugim i definiranim. Vrijedi spomenuti i da za cijenu jednog Rollera možeš kupiti više od 8 ovih! 

Posjeti Miss7.24sata.hr