2 nova pudera koje se svakako isplati probati

PR/WhatsApp
Uvijek možemo pronaći puder ljepše teksture, bolje pokrivnosti ili prirodnijeg izgleda - upravo zato predstavljamo ti novitete koje bi mogla uzeti u obzir za proljeće
Vidi originalni članak

Pretpostavljamo da ne trebaš poseban razlog da bi isprobala neki puder, posebice ako si zaljubljenica u make up. S druge strane, kupuješ li prije svega praktično, a noviteti ti lako zapnu za oko, prije ćeš rado pročitati nešto o samom proizvodu kod izvora kojem vjeruješ. Ovi puderi imaju mat finiš i lagane su teksture, ali imaju vrlo različit efekt na koži, zato saznaj nešto više o njima u nastavku.

MAKE UP S ovim mrak puderom ćeš izgledati kao da ne nosiš puder!

1. Giorgio Armani Beauty Face Fabric - 379 kn (Douglas)

Ovo je veliki stari hit iz Armanija koji se sada vraća na tržište s još boljom formulom. Naime, riječ je puderu lagane pokrivnosti koji ima specifičnu mousse teksturu koja se blendanjem pretvara u puder. Tom fleksibilnom 3D tehnologijom daje fantastičan efekt druge kože, izgleda mat i traje satima. Face Fabric je i veliki celebrity hit pa ne sumnjamo da će i kod nas postati popularan.

2. Cover FX Power Play Foundation - 323 kn (Cultbeauty.com)

Power Play zadovoljava sve potrebe moderne žene - dolazi u čak četrdeset nijansi (s tri različita podtona), vodootporan je, ima mat finiš, ali vrlo laganu teksturu i lagan osjećaj na koži. Riječ je o snažnom mat puderu s anti-shine kontrolom koja osigurava da se nećeš zamastiti tijekom dana. Usput, otporan je na znoj i razmazivanje. Radiš li cijeli dan s ljudima, a želiš uvijek izgledati reprezentativno, ovo bi mogao biti puder za tebe.

Posjeti Miss7.24sata.hr