11 zvijezda o iskustvu s operacijama, od ilegalnih injekcija u stražnjicu do liposukcije pazuha

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Mnoge zvijezde za ljepotu i/ili mldost su otišle pod nož, no nekima je još uvijek veliki tabu to priznati
  • Ove poznate dame otvorenogovore da su potražile pomoć liječnika i suvremenih kozmetičkih tretmana
  • Podijelile su svoja iskustva; ona dobra i loša s plastičnim operacijama i botoksom

Jedan od posljednjih velikih holivudskih tabua je priznavanje obavljenog zahvata na svojem tijelu ili licu. Bilo da je riječ samo o malom ubodu botoksa ili ozbiljnijem operativnom zahvatu poput ugradnje grudi ili zatezanja lica, zvijezde su odavno poricale odlazak pod nož.  Ali vremena se mijenjaju, a nekolicina hrabrih slavnih otkriva svoja iskustva - i dobra i loša - s plastičnim operacijama i kozmetičkim injekcijama.

1. Kaley Cuoco: nosi i grudi

Zvijezda serije Teorije velikog praska još prije nekoliko godina priznala je da je operirala nos i da ima implantate u grudima. "Prije mnogo godina, napravila sam nos i sise – najbolja stvar koju sam ikad učinila", rekla je. "Koliko god želiš voljeti svoju nutrinu... Žao mi je, ali također želiš izgledati dobro. Mislim da to ne bi trebala činiti zbog muškarca ili bilo koga drugog, ali ako se zbog toga osjećaš samouvjereno, to je nevjerojatno."

Stars Ove ljepotice smo obožavali 80-ih i 90-ih. Kako su tada izgledale, a kako izgledaju danas?

2. Cardi B: ilegalne injekcije u stražnjicu

Cardi B nikada se nije bojala govoriti o promjenama koje je napravila na  tijelu, prije i poslije slave. U intervjuu za GQ 2018. godine, priznala je da je dobivala ilegalne injekcije u stražnjicu kada je imala 21 godinu nakon što je vidjela da njezine kolegice zaobljenih figura zarađuju više novca od nje. Tada je platila 800 dolara za injekcije u podrumskom stanu u New Yorku. "Ničim ti ne umrtvljuju dupe", rekla je. "Bila je to najluđa bol ikad. Osjećala sam se kao da ću se onesvijestiti. Osjećala sam malu vrtoglavicu. I curi otprilike pet dana." Kasnije, nakon što je dobila prvo dijete sa suprugom Offsetom, napravila je liposukciju i povećala grudi, što je otkrila nakon što je morala otkazati nekoliko emisija zbog oporavka nakon zahvata.

3. Gwyneth Paltrow: nikad više botoks

"Koristim organske proizvode, ali dobivam laserske tretmane. To je ono što život čini zanimljivim, pronalaženje ravnoteže između cigareta i tofua. Vjerojatno sam sve probala", rekla je Paltrow 2013. "Bojala bih se ići pod nož, ali znaš, razgovaraj sa mnom kad budem imala 50. Pokušat ću sve. Osim što više neću raditi botoks, jer sam izgledala ludo. Izgledala sam kao Joan Rivers!"

4. Chrissy Teigen: riješila se implantanata

"Isisala sam pazuh, što je bila jedna od najboljih stvari", rekla je Teigen 2017. "To je velika tajna, ali nije me briga. Bilo je to prije otprilike devet godina. A imala 5 centimetara masnoća u pazušnom području. Sad se opet nakupila, pa opet moram platiti liposukciju. Osjećala sam se bolje u haljinama, osjećala sam se sigurnije. To je bila najgluplja, najgluplja stvar koju sam ikad napravila. Najgluplje, ali mi se sviđa, kako god. Iskreno, ne žalim."

Teigen je 2019. također objavila putem Instagram objave da je uklonilaimplantate iz grudi . "Super su mi već dugi niz godina, ali prošlo me to. Želim zakopčati haljinu u svojoj veličini, ležati na trbuhu s čistom udobnošću! Nema veze!" objasnila je tada. "Zato ne brini za mene! Sve je u redu. Imam sise, samo su čisto salo. Što sise i jesu. Glupa, čudesna vrećica sala."

5. Kris Jenner: facelift za kćerkino vjenčanje

Majka klana Kardashian-Jenner dokumentirala je facelift na "Keeping up with the Kardashians" 2011. godine. Rekla je da je zahvat napravila prije drugog vjenčanja svoje kćeri Kim Kardashian.

Najveće obiteljske svađe poznatih, a sve su se odigrale pred očima javnosti!

6. Dolly Parton: sve što postoji

"Istina je da izgledam umjetno, ali vjerujem da sam potpuno stvarna", rekla je Parton još 2019. "Moj izgled se zapravo temelji na ideji glamura jedne seoske djevojke. Nisam prirodno bila lijepa, pa koristim sve što imam." Priznala je nekoliko kozmetičkih zahvata, uključujući implantaciju grudi, podizanje obrva i operaciju kapaka.

7. Vanessa Williams: podizanje obrva, više puta

Williams je dugo bila otvorena knjiga o kozmetičkim promjenama, priznajući i redovite doze botoksa i više sesija podizanja obrva. "Boljelo me kao vrag kada sam to prvi put napravila i zaklela sam se da to više nikada neću učiniti, ali tri mjeseca kasnije moja vizažistica me pitala što sam napravila i rekla da mi je lice stvarno zategnuto i izgleda odlično", rekla je za 2018. 

8. Katy Perry: fileri za podočnjake

"Napravila sam laserske tretmane i dobila injekcije (filere) ispod očiju za podočnjake - što bih preporučila svima koji žele rješenje za svoje podočnjake, ali svi moji atributi su pravi", rekla je Perry. "Ljudi su skloni misliti da su lažni, ali to zapravo nije važno."

Bore bez cenzure Plastični kirurg otkriva kako bi danas izgledale poznate glumice da su prirodno starjele

9. Ariel Winter: smanjenje grudi

Ariel Winter smanjila je grudi kako bi ublažila nepotrebnu bol - ali neće podnijeti optužbe na društvenim mrežama koji je optužuju da je išla pod nož zbog više toga. "Usput, i ti si u krivu oko svega toga,  jedno smanjenje grudi i smršavila sam", komentirala je sljedbeniku koji ju je optužio za više operacija.

10. Cindy Crawford: injekcije, botoks i kolagen

Supermodel Cindy Crawford priznaje da je u prošlosti išla na botox. "Neću lagati samu sebe, nakon određene dobi, kreme djeluju na teksturu vaše kože, ali, kako bih vratila elastičnost, jedino na što mogu računati su vitaminske injekcije, botoks i kolagen", rekla je. "Imam vrlo jednostavan, zdrav život koji čini čuda. Pijem puno vode, pazim što jedem i vježbam... ali kvalitetu svoje kože dugujem svom estetskom kirurgu."

11. Angelina Jolie: uklanjanje i rekonstrukcija dojki

Glumica je progovorila o svojoj odluci da se podvrgne preventivnoj dvostrukoj mastektomiji i rekonstruktivnoj operaciji. "Devet tjedana kasnije završava se konačna operacija rekonstrukcijom dojki implantatom. U posljednjih nekoliko godina došlo je do mnogo napretka u ovom zahvatu, a rezultati mogu biti prekrasni", napisala je.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr