Anita Dujić u seksi crnom izdanju

Goran Matijašec
Poznata manekenka i trendseterica Anita Dujić snimila je lookbook za mladog dizajnera Manuela Maligeca čija je debitantska kolekcija pobrala samo pohvale. Ekskluzivno za Budi.IN Anita otkriva koje dizajnere voli, kakav je njen stil i koje su joj beauty navike. Također prvi pogledajte upečatljiv lookbook dizajnera Manuela Maligeca.
Vidi originalni članak

Pobjednik Dreft Next Generation natječaja, talentirani Manuel Maligec predstavio je debitantsku kolekcije kojom je oduševio brojnu publiku Dreft Fashion Week Zagreba. Nakon revije, u suradnji s odličnim timom snimio je lookbook za svoju uspješnu kolekciju. U glavnoj ulozi našla se manekenka Anita Dujić koja je spremno pozirala fotografu Goranu Matijašecu. Za šminku je bila zadužena Žana Kožul , a frizuru Ivica Palinić.

Crno-bijeli minimalizam

Kolekcija nazvana „Baptism“ temelji se na minimalizmu, pročišćenim linijama i čvrstim strukturalnim oblicima. Mladi dizajner Anitu je odjenuo u 10 seksepilnih i ženstvenih komada koji su činile savršenu cjelinu, nadopunjenu torbama s njegovim potpisom. Iskusna i susretljiva, Anita je svoj posao odradila vrlo profesionalno te otkrila što uistinu misli o kolekciji čije je zaštitno lice.

„Drago mi je što je netko tako talentiranog poput njega dobio priliku. Sviđa mi se što je napravio kolekciju koja ima glavu i rep. Kratko i jasno je rekao ono što je htio i mislim da su to prepoznali svi u publici“, izjavila je manekenka.

Poznata hrvatska manekenka i trendseterica često plijeni pažnju svojim izgledom i savršeno stiliziranim kombinacijama koje objavljuje i na svome blogu. Iako je uvijek dotjerana, kod Anite nema pravila u odijevanju, jer kako kaže njezin stil je mješavina svega, a najviše ovisi o raspoloženju.

„Teško ga je opisati ali predstavlja mješavinu romantičnog, boho chica i rocka“.

Velika obožavateljica hrvatskog dizajna

Bez obzira na stilsku različitost, Anita zaključuje kako je najvažnije da se osjećaš dobro u tome što nosiš na kraju dana, a s njom će se sigurno mnogi složiti.

Rano viđena na domaćim modnim događajima, lijepa manekenka često nosi odjeću s potpisom hrvatskim dizajnera, a posebno voli Roberta Severa, Zigmana, Aleksandru Dojčinović, Jet Lag i Jasminu Arnautović.

„S nekima dugo surađujem, pratim njihov rad i cijenim to što rade, vidim veliki trud“, istaknula je.

Iako se manekenstvom bavi već godinama, Anita izgleda jednako dobro kao i u počecima karijere. Pitate se u čemu je tajna?

„Godinama već koristim organsku kozmetiku i jako sam disciplinirana- ne idem spavati s make upom, vodim računa o prvim borama. Što se tiče dekorativne kozmetike, volim Chanel i Givenchy. Veliki sam štreber, strogo se držim savjeta vizažista s kojima radim“, otkrila je.

U galeriji možete pogledati rezultate suradnje mladog dizajnera i lijepe manekenke…

Posjeti Miss7.24sata.hr