Agencija Talia Model proslavila 15. rođendan

Mirko Janković
U četvrtak 5. prosinca je u zagrebačkoj galeriji Velvet modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u društvu prijatelja, suradnika i medija proslavila 15. godina uspješnog djelovanja svoje modne agencije Talia Model.
Vidi originalni članak

Talia Model agencija od samog početka egzistira kao jedna od najuspješnijih modnih agencija čije djevojke osim što sudjeluju u svim važnijim domaćim modnim revijama, editorijalima ili drugim snimanjima čest su gost inozemnih kako modnih pista tako i naslovnica prestižnih časopisa.

Najpoznatije manekenke i misice koje su osvajale brojna svjetska priznanja pod okriljem su upravo Talia Model agencije, a ponosna Tihana Harapin Zalepugin je ovu slavljeničku večer posvetila svim sudionicima modne industrije s kojima uspjeđno surađuje preko 15 godina. Tihana je blistala u kreaciji Matije Vuice koja je također bila jedna od brojnih uzvanika, a količina okupljenih je samo dodatno potvrdila kako je Talia Model agencija eminentno ime u hrvatskom modnom svijetu.

Neka od brojnih imena društvenog života koja su posjetila rođendansko slavlje su: Branka Krstulović, Milana Vlaović, Lejla Filipović, Matija Vuica, Loredana Bahorić, Petra Friganović, Anita Dujić, Neda Makjanić Kunić, Viktor Drago, modni dvojac Elfs, Nenad Korkut i brojni drugi.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr