Moda

Proljeće 2019. obilježiti će jedna posebna torbica

Znamo da se zimskim minusima i padalinama ne nazire kraj, ali volimo razmišljati o proljeću - zbog čega i kupujemo IT modele torbica za nadolazeću sezonu

Temperature su niske, ali ne volimo biti negativne - proljeće (barem kalendarski) stiže za dva mjeseca. Samim time, dok nam čizme i šalovi već lagano idu na živce, volimo razmišljati o svim divnim, lijepim, lepršavim proljetnim komadima koje ćemo nositi u narednim mjesecima. Gledajući najave i predviđanja modnih stručnjaka, jedan modni dodatak posebno se ističe i jedva čekamo da nam stigne u ruke: torbica od bambusa!

Možda vas zanima Odabrale smo sve najbolje haljine iz Manga do 100 kuna Rubrika Moda Moda

Čak je i Pinterest početkom mjeseca objavio kako je upravo ovaj model najtraženiji u njihovoj tražilici, zbog čega su ga najavili kao trend za proljeće 2019. Torbice od bambusa, koje nas podsjećaju na košarice, trendi cure diljem svijeta nosile su još prošlog proljeća, ali slutimo da će baš zato ove godine i svi naši omiljeni high-street brendovi u svojim kolekcijama predstaviti pregršt ovakvim modela! Po cijenama koje naš budžet odobrava...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CULT GAIA (@cultgaia)

Brend koji je započeo ovaj trend, pardon - revoluciju od bambusa je Cult Gaia. Svoje torbe od bambusa predstavili su kao novitet koji su na početku svi gledali u čudu... Čak i kada je brend postao najprodavaniji, a torbica od bambusa dobila svoju listu čekanja. Ubrzo su je počele nositi modne blogerice i Instagram influencerice, a torbica od bambusa nakon toga je zaradila cijelu vojsku obožavateljica. Prošle sezone je čak i Zara predstavila jedan model torbe od bambusa (čitaj: iskopirali su Cult Gaiu!), što je siguran znak da ćemo se u 2019. nagledati sličnih modela. 

 | Autor: Cult Gaia Cult Gaia Zaha model (1.380 kuna) i Luna model (1.520 kuna) 

Zašto su torbice od bambusa takav hit? Prije svega, neobične su i izgledaju jako upečatljivo, što je uvijek plus kada tražimo nove modne dodatke. S druge strane, zbog svoje neutralne boje, torbice od bambusa pristajat će uz bilo koji odjevni komad u tvojem ormaru te i najjednostavniji outfit učiniti super trendovskim. 

Genijalne "kopije" Cult Gaia torbice pronašle smo na ASOS-u. Torbica dolazi u nekoliko boja i to po super prihvatljivim cijenama. Ako pak želiš razbiti monotoniju tamnih i zagasitih boja, slobodno odaberi torbicu od bambusa u boji. Nama se najviše sviđa crveni model koji smo pronašli na ASOS-u, ali nećeš pogriješiti ni sa jednim šarenim modelom.

 | Autor: ASOS ASOS Crvena (150 kuna), šarena (240 kuna) ili crna (175 kuna)?

Što kažeš? Hoćeš li i ti u svoju proljetnu kolekciju dodati jednu ovakvu torbicu?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0