Moda

Mohito ima jednostavnu, a chic midi suknju u trendi boji kadulje iz koje se nećemo skidati

Bez kojeg odjevnog komada ne možeš živjeti? Možda je to jednostavna bijela majica bez rukava? Ili možda ne možeš zamisliti svoj ormar bez onog omiljenog modela traperica? Za brojne fashionistice to je ona jedna suknja koja im je spas kad god im zatreba, pogotovo kada stigne proljeće. Suknje su neopjevani heroji koji rješavanju svaku nedoumicu vezanu uz osmišljavanje odjevne kombinacije za dan. Trebaš nešto što možeš odjenuti u ured bez brige da ćeš se skuhavati ili preznojavati ljeti? Tu je suknja! Pokušavaš se spakirati za putovanje i treba ti što više multifunkcionalnih komada za dan i noć? Tu je suknja! Ovaj odjevni komad uistinu čini neke od najljepših odjevnih kombinacija bez da o tome moraš previše razbijati glavu.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito

Možda vas zanima Ovaj laneni kućni ogrtač iz Zare je toliko lijep da ćemo ga nositi i po vani Rubrika Moda Moda

Midi suknja je svestrani klasik

Ako se pitaš koja je vrsta suknje vrijedna ulaganja, postoji samo jedna koja će svaki put besprijekorno obaviti svoj zadatak - midi suknja. To možda nije tako popularan kroj kao neki drugi, ali silueta se uvijek iznova vraća iz zaborava, s dobrim razlogom - iznimno ju je jednostavno stilizirati i svaku kombinaciju čini posebnijom. Midi suknje možeš kombinirati s bilo kojim gornjim dijelom i modelom cipela. Dolaze u raznim verzijama i dobro stoje gotovo svima.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito

Mohito midi suknja u trendi zelenoj boji kadulje

Jedna midi suknja se posebno istaknula ove sezone, za koju vjerujemo da će se naći u skoro svakom ormaru. Mohito midi suknja zvonastog kroja, izrađena je od visokog udjela viskoze i ona nije samo trendi nego je i vrlo pristupačna sa svojom cijenom od 19,99 eura. Ona dolazi u trendi zelenoj boji kadulje, ali možeš ju naći i u bezvremenskoj crnoj. Također, dostupna je u brojevima od 32 do 42. Tu su i gumbi s prednje strane koji čine ovu suknju još zanimljivijim komadom.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito

Možda vas zanima Ova viralna torba nikad neće prestati biti hit, a sada je stigla i u ljetnoj verziji Rubrika Moda Moda

Midi suknja nudi beskrajne mogućnosti stiliziranja

Kada je riječ o midi suknjama, mogućnosti stiliziranja su beskrajne. Kombiniraj midi suknju s pletenim gornjim dijelom tijekom hladnijih ljetnih večeri ili ispod nje obuci svoj omiljeni jednodijelni badić ili bodi kako bi kreirala udobnu i elegantnu kombinaciju za nošenje tijekom dana. Ako ju upariš sa svojom omiljenom lanenom košuljom ili bluzom, bit će ti zagarantirana udobnost i kad temperature premaše 35 stupnjeva Celzijevih.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito

Midi suknje su neizostavan dodatak svakoj garderobi. Njihova svestranost i bezvremenska privlačnost čine ih vrijednom investicijom. Mohito midi suknja, sa svojim šik dizajnom i pristupačnom cijenom, savršen je primjer komada koji može podignuti svaku odjevnu kombinaciju. Možeš ju naručiti ovdje.

Foto: Mohito, haljina u Zimmermann stilu Možda vas zanima U Mohito je stigla nova, još bolja verzija Zimmerman haljine u koju smo se zaljubile Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0