Moda

Bottegina Sardine torbica je na popisu naših želja - ova zamjena sa Zalanda nam se bolje uklapa u budžet

Brend Bottega Veneta poznat je po brojnim stylish komadima koje vole brojne trendseterice, između ostalog i po torbama. Jedna od njihovih popularnijih torbica koju bi svaka ljubiteljica mode željela imati u svojoj kolekciji svakako je - Sardine. Ova je torbica prepoznatljiva je po tome što nalikuje na Bottegin najpopularniji model The Pouch, ali ima metalnu ručku koja, osobito iz profila, podsjeća na ribu. 

 | Autor: Instagram @rosiehw Instagram @rosiehw

Ova torbica čest je dodatak mnogim street style outfitima, a vole ju slavne osobe poput Rosie Huntington - Whiteley koja ju posjeduje u bijeloj boji te Kendall Jenner koja Sardine torbicu posjeduje u crnoj boji. 

S obzirom na to da je ova torbica dizajnerski komad čija je cijena poprilično visoka, točnije 4900 eura za model srednje veličine s lancem, ponekad je potrebno okrenuti se nešto povoljnijim verzijama. Mi smo taj zadatak shvatili ozbiljno pa smo na Zalandu pronašli pristupačniji model.

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Elleme, ručna torba (512,18 eura)

Naime, radi se o brendu Elleme čija torbica modela Boomerag baš podsjeća na Sardine model, a cijena joj iznosi 512 eura. Naravno, postoji nekoliko razlika između ova dva modela. Za početak, metalna ručka manje nalikuje na ribu, sasvim je jednostavna. Tijelo torbe djeluje rupičasto, a umjesto lanca, koji je također dio Sardine torbice, Boomerang torbica ima dugačku ručku od umjetne kože. 

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Elleme, ručna torba (512,18 eura)

No, bez obzira na sve ove razlike, ova će se torbica, baš poput Bottegine, odlično uklopiti u brojne outfite i bez problema ćeš ju moći isfurati u brojnim prigodama poput odlaska na kavu, na posao pa čak i u izlazak. 

Photo: Instagram @ ____miiiyu

Komentari 0