Moda

Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja!

  • Reserved u svojoj kolekciji ima savršen ljetni komplet koji je udoban, stylish i svestran - idealan za grad i za plažu!
  • Set uključuje košulju i kratke hlače od 100 % pamuka, što nam obećava vrhunsku udobnost tijekom vrućih proljetnih i ljetnih dana
  • Komplet je dostupan u sedam raznolikih boja i veličina od XS do XXL, po pristupačnoj cijeni
  • Pročitaj više: Brineta sa špice podsjetila nas je što bi trebao biti jedan od glavnih (pro)ljetnih komada

Proljeće je ponovno u punom zamahu, a ljeto iza ugla, s time nam ponovno stižu visoke temperature. Ova sezona traži laganu, prozračnu i udobnu odjeću koja je, k tome, i stylish. Svi želimo onaj savršeni outfit koji možemo nositi i u gradu i na plaži, zar ne? Pogotovo tijekom vikenda i slobodnih dana kada idemo na izlete i želimo da nam je udobno tijekom puta, ali da izgledamo lijepo kad stignemo na svoju destinaciju. Zato smo za tebe pronašli savršen komplet iz Reserveda - mekan je, jednostavan za nošenje i nevjerojatno svestran.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima U C&A smo pronašle lanenu bluzu koja će podići svaku kombinaciju - dolazi u brojevima od 36 do 50 Rubrika Moda Moda

Prozračna košulja dugih rukava

Set uključuje košulju ležernog dizajna izrađenu u potpunosti od pamuka. Ima klasični ovratnik i kopčanje na gumbe sprijeda. Košulja ima trendi spuštenu liniju ramena i duge rukave s manžetama, što dodaje dašak elegancije ležernom dizajnu. Prednji džep ne samo da pridonosi stilu, već je i funkcionalan, savršen za spremanje tvojih must-have stvari poput sjajila za usne ili novca za kavu.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved

Ležerne kratke hlače

Set također uključuje kratke hlače ležernog dizajna, s visokim postotkom pamuka za vrhunsku udobnost. Imaju dva bočna džepa, koja su također savršena za nošenje sitnica. Ležeran kroj kratkih hlača čini ih idealnima za šetnju gradom i za odmaranje na plaži. Materijal kompleta je 100 % pamuk, što ga čini vrlo udobnim za vruće ljetne dane. No, zahtijeva pažljivo rukovanje, maksimalnu temperaturu pranja od 30 °C, bez izbjeljivanja, bez strojnog sušenja i glačanje na maksimalnoj temperaturi od 110 °C bez pare. Kemijsko čišćenje je zabranjeno, a osigurat će dugotrajnost tvog kompleta.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Mohito ima jednostavnu, a chic midi suknju u trendi boji kadulje iz koje se nećemo skidati Rubrika Moda Moda

Ovaj komplet možeš kupiti i odvojeno

Set je dostupan u sedam raznolikih boja: jarko ružičastoj, prigušenoj koraljnoj, bež, svijetlo ružičastoj, svijetlo plavoj, bijeloj i crvenoj. Postoji boja za svačiji ukus, a ako poželiš možeš ih i kombinirati pa uzeti, primjerice, svijetlo plave kratke hlače i bijelu košulju. Ipak, neki komadi u određenim bojama su se već rasprodali pa ako imaš neku boju na umu, nabavi ju dok je još dostupna. Veličine košulja i kratkih hlača kreću se od XS do XXL, što odgovara skoro svim tipovima tijela. Cijena majice je 27,99 eura, a hlačica 17,99 eura.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Udobnost, stil i svestranost rezultirali su ovim savršenim ljetnim kompletom iz Reserveda. Sa svojim prozračnim materijalom, modernim dizajnom, izborom boja i veličina te pristupačnom cijenom, nezaobilazan je dodatak ljetnoj garderobi. Bilo da istražuješ grad ili se izležavaš na plaži, u ovom kompletu će ti biti udobno cijelo ljeto. Košulju možeš nabaviti ovdje, a kratke hlače ovdje.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Slična lanenoj bluzi iz C&A sad dolazi i lanena haljina istog brenda, u dvije druge predivne nijanse Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0