Život 28241 prikaza 08. srpnja 2018.

Pitali smo dečke što misle o celulitu, evo što su nam rekli

miss7.

Svake godine pred ljeto, priča je ista. Žene se naglo okreću borbi protiv smrtnog neprijatelja broj 1 - celulita. One ga smatraju nepoželjnim društvom, a o tome što o njemu misle dečki odlučile smo pitati - iz čiste znatiželje

Ništa na ovom svijetu ne bismo trebali raditi zbog drugih, bilo kojih drugih (uključeni i pripadnici suprotnog nam spola). Pa tako ni skidati ili dobivati celulit. Celulit, realno, i nije neki problem, a nipošto nije tuđi problem. Ipak, ženska nas je znatiželja savladala. Nakon još jedne predsezonske rasprave o tome je li celulit bitan ili ne, pokleknule smo pa smo odlučile pitati dečke što misle o celulitu. Evo što su nam rekli:

ZVONIMIR PARAĆ (28), PROFESOR SOCIOLOGIJE 

"Mislim da većina muškaraca (baš kao i ja) ne primjećuje malo celulita na djevojci. Baš kao što ne primjećujemo novu šminku, par centimetara kraću kosu i sl. Puno važnije od (ne)postojanja celulita je da djevojka nije njime opsjednuta i da se u svojoj koži osjeća dobro. Muškarce privlače samouvjerene djevojke, samouvjerene ako imaju nešto celulita".

 | Autor: privatna arhiva privatna arhiva

 

MATIJA DI GIORGIO (25), STUDENT FILOZOFIJE

"Kao i kod mnogih stvari u životu, manje je više. Smatram da je celulit je normalna pojava, nije da pretjerano razmišljam o tome ili da je to ono bitno kod žene. Zapravo, nije bitno što ja mislim o tome nego što one misle i kako se osjećaju s njim. Samo da nije dosadna, koga briga za celulit. Zašto je uopće muško mišljenje bitno, jer ako ti o nečemu na tvom tijelu mišljenje drugih znači više nego tvoje imaš veći životni problem nego celulit. Prvo nabavi karakter, a onda skini narančine kore".

 | Autor: Privatni album Privatni album

 

BRUNO ILIĆ (23), SPORTAŠ I STUDENT TURIZMA

"Celulit je nešto što svi imamo, većinom žene, dok muškarci malo manje. Osobno nemam ništa protiv malo celulita, ali to ne znači da ne bih preporučio onima koji ga imaju ipak malo više da probaju pripaziti na prehranu, češće šetati ili se baviti bilo kakvom aktivnosti. Naravno, piti manje kave, a više zelenog čaja ( on pomaže gubitku celulita). Gotovo je nemoguće ga se rješiti jer se on konstantno vraća, ali zato je bitno ne odustajati. Ne samo zbog celulita, već radi vas samih. Imat ćete i više energije, bolje ćete se osjećati i na kraju bolje i izgledati". 

 | Autor: Privatni album Privatni album

 

BRANIMIR BULJAN (28), POLICAJAC

"O celulitu ne mislim baš puno, ali da je privlačan - definitivno nije. Više mi odaje to da cura ne brine dovoljno o sebi. Ona koja ima celulit ili ne pazi na prehranu ili nema nikakvih fizičkih aktivnosti. Izuzimamo, naravno, one sa zdravstvenim problemima. Nije stvar toliko fizičkog izgleda, ali odaje se dojam da je lijena i nemarna".

 | Autor: Facebook Facebook

IVO ALEBIĆ (28), STUDENT FILOZOFIJE

"Celulit mi nije ni odbojan ni ružan, štoviše, mislim da je celulit "ružan" samo ženama. Celulit po meni nije ni lijep ni ružan. A na ženi ću ga teško i primijetiti. Mislim da to žene puno više primjećuju. Ako pričamo o ljepoti žene, mislim da ona nikako ne ovisi o količini celulita, nego o čvrstom stavu, jakom karakteru koji pršti od samopouzdanja i u blagom osmijehu koji nabaci dok zadovoljna šeta gradom, dok je ništa ne može spustiti. Začetak ljepote nije na tebi nego u tebi!". 

 | Autor: Facebook Facebook

Komentari 0